1STayTRue35
Üye
helal olsun çocuğa. denemek lazım, bide gözleri açık uyuyosa tamamdır.
Arkadaşım askerde alışırsın diyordu. Bi atkadaşı nöbette, ayakta uyuyabiliyormuş. Tam hatırlayamadım şuan ama en az 1 kişi ayakta uyuyordu. Bende oturarak, dizüstü ve daha değişik pozisyonlarda uyuyorum ama ayakta uyuyamadım şu ana kadar
İnsan en fazla 72 saat uykusuz kalabilir diye biliyorum.72 saatten sonra ara ara gözü açık uyur
helal olsun çocuğa. denemek lazım, bide gözleri açık uyuyosa tamamdır.
Ben otobüste giderken yada arabada bile uyuyamıyorum hayatımda 1 kez uyudum yolculuk esnasında bir ikinci olmadı ondada boynum tutuldu
Haberlerde bi ara 15 gün maç izlemek için bilgisayar'ın başından kalkmayan çinli bir gencin vücudunun iflas ederek öldüğü söylenmişti. Artık uyumadığı için mi, yoksa hareketsiz kaldığından dolayı mı? Tam bilmiyorum..
- - - Eklendi - - -
Aslında fazla da zor değildir. Başını sabitlersin bir şekilde, bir yere de yaslanırsın, başlarsın uyumaya. Denemek lazım aslında. İşe yarar
Hayırlısı olsun...
çekmeyen anlayamaz ama epey zor bir şeyUykun olduğu halde uyuyamamakanlayamadım valla
evet çözüm beyinde bitiyor da işte beyin bunu çözene kadar epey zaman gerekiyor ben ilaç aldım zararlı yöntemleri son çare olarak düşünüyorum mecbur kalınca insan her yolu deniyor.Aynı sorunu bende yaşıyordum. Gün doğarken uyuyabiliyor, bir kaç saat sonrada mecburen uyanıyordum. Bir süre sonra yaptığın hiç bir şeyden zevk almamaya başlıyorsun. İnsan sağlığına zararlı yöntemlerle uyumayı başarıyordum ancak bunları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çözüm beyninde.
Bütün gününüzü maxicepte geçirirseniz tabi uyuyamazsınız. zaman sonra beyin yoruluyor harbiden uyku tutmuyor
Benim bildiğim 11 gün uyuyamazsan hiç sonsuza kadar uyuyosun sen aşmışsın 15 gün ile isviçreli bilim adamlarına git bi baksınlar sana.
Aynı sorunu bende yaşıyordum. Gün doğarken uyuyabiliyor, bir kaç saat sonrada mecburen uyanıyordum. Bir süre sonra yaptığın hiç bir şeyden zevk almamaya başlıyorsun. İnsan sağlığına zararlı yöntemlerle uyumayı başarıyordum ancak bunları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çözüm beyninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?