Uyku düzenim alt üst olmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Antı depresyon kullan :) ben hiç kullanmadım kulnanlar hep uyku modunda

Astrosman

Astrosman

Üye
Abi benden büyüksün.. Şimdi sana ilaç adı veriyorum. Atarax tahminen en fazla 5 tl bu hapı yuttuyorsun. Yarım saat sonra bi mavşalma gösteriyor. Sonra uyku veriyor. Kesinlikle yan etki yapmaz.. Ama 1 den fazla yutma... Sersem sersem olup sonra uyursun.....

artı gündüz kullanma..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben ilacımı buldum :) Yoğurt kullanıyorum :) Yetmezse gözüm yorulana kadar monitörü resim moduna verip oyun oynuyorum. En geç 1 saat içerisinde uyku moduna geçiyorum :halay3:

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben ilacımı buldum :) Yoğurt kullanıyorum :) Yetmezse gözüm yorulana kadar monitörü resim moduna verip oyun oynuyorum. En geç 1 saat içerisinde uyku moduna geçiyorum :halay3:

geçmiş olsun..

Hasan

Üye
Hayırlı olsun:thumbup:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Güle güle kullan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yan etkiside yok :biggrin:

TheExplorer

Üye
Alt-üst olduysa üst-alt yap geçer belki.:D

Şaka bu arada hayırlı olsun bakalım.:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim oldu gibi :)

Hasan

Üye

Gözlerine dikkat et►►1inci yan etki
:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok yok :D O olmazsa uyuyamıyom yoksa :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bi iki gün uykusuz okula falan git sonra düzelir zaten okulun ilk başladığı zamanlarda benimde öyleydi 4 ten aşağı uyuyamazdım böyle yapınca düzeliyor kesin çözüm:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Okulda uyukluyorum böyle olunca :gul:

nub

nub

Üye
Aynısı bendede var 4 te yatıp 8 de kalkıyorum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim yöntemi uygula. Gece 10-11 civarı yoğurt ye yiyebildiğin kadar. Aşırı yeme :ehe. Sonra uyumaya çalış. Olmuyorsa gözlerini yoracak birşey bul. Daha sonra 10-15 dk. hiçbirşey düşünmeden uyumaya çalış. Bi bakacan sabah olmuş :halay3:

nub

nub

Üye
Benim yöntemi uygula. Gece 10-11 civarı yoğurt ye yiyebildiğin kadar. Aşırı yeme :ehe. Sonra uyumaya çalış. Olmuyorsa gözlerini yoracak birşey bul. Daha sonra 10-15 dk. hiçbirşey düşünmeden uyumaya çalış. Bi bakacan sabah olmuş :halay3:

Denerim :D

nsoftg

nsoftg

Üye
senin yerinde olmak isterdim ben 5te yatıp 7 de kalkıyorum yaklaşık bir haftadır uykum gelmiyor 1-2 yede razıyım ama yok... :(

quigleyarman

quigleyarman

Üye
3 gün 10 saattir uyumuyorum ihtiyaç duymuyorum ama birazdan yatıcam.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:oha: Ne yapıyorsunuz siz böyle :blink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt