Uyku düzenim alt üst olmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uyku düzenim alt üst olmuş
Artık gece 2-3 den erken yatamıyorum sabahta 11 e kadar yatmasam uykumu alamıyorum. Kaç defa denedim, sabah erken kalkıp gece yatmayı... Olmadı, uykum gelmiyor. Okul başladı düzene sokmam lazım bu uykuyu. Sizce ne yapayım? Uyku hapı işe yarar mı ?

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Uyku habı uyumanı sağlar ve geç kalkarsın :D Sen zorla kendini düzelir emin ol ama çabala yataktan çıkma kıvran dur ve hiç birşey düşünmemeye çalış

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir kere dediğini yaptım, gece 12'den 3:35'e kadar uyuyamadım. Sonra uyandım uyumadım :D Sabah namazından sonra uyudum :d:

TheExplorer

Üye
Aslında uyku hapı işe yarayabilir;doğal yoldan halletmek istiyorsan süt içerek yatabilirsin,sana kalmış.:)

Hasan

Üye
uyku hapı alırsan alışırsın ve hep alırsın uyuman daha zor olur doğal yollar ile uyu:oke:

----------Eklendi @ 00:04:11 ---------- Yazıldı @ 00:02:55 ----------

süt iç gececilere gir hemen uykun gelir:d:

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet bencede doğal yolla uyumak en mantıklısı. Ben yoğurt yiyerek uykumu getiriyorum ama ev soğuk, yoğurtta içimi soğutuyor hiç yatamıyorum :)

----------Eklendi @ 00:05:02 ---------- Yazıldı @ 00:04:31 ----------

süt iç gececilere gir hemen uykun gelir:d:

Doğru :d:

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Bence kendini baya yor yorgun düş ve uyu bu kesin işe yarıycaktır 10-11 maçı yap sonra da uyumaya çalış hemen uyursun

tempestshine

tempestshine

Üye

Hmm,soğuk içmedin di mi,ılık olması lazım?

Ilık içtim.Işe yaramadı.Kesin yarın okula geç kalacağım.

----------Eklendi @ 00:07:30 ---------- Yazıldı @ 00:06:10 ----------

Müzik dinle.Ben uyurken bazen müzik dinlerim.Özellikle Hande Yener'in Acı Veriyor isimli şarkısında uyurum :D

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
MAdem s60v5 cfw lerine o kadar mod yapıyosun kendine de uykunu düzenee sokma modu yapmaya ne dersin :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşe yaramıyor :no:

juristokrat

juristokrat

Üye
kitap oku uykun kesin gelir.alttan hafif dertli bi müzik de ver en geç 20 dkya sızar kalırsın.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aksam yemekten sonra yogurt ye bıraz fazla ye.. Hıc bırsey yapma 1 saat kadar tv basında otur sacma sapan ızlemedıgın bır kanal aç.
1 saat ıcınde cok fena uyku bastırır.. Saatın kac olduguna bakma gıt yat yatagına uyu.. Gece uyansanda kıpırdama gozunu kapat ve dvam et.... Bu yontemle aksam 5 ten sabah 7 ye kadar uyudugumu bılırım...
Yarıyıl tatıl donusu bunu uyguladım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Yoğurt kısmı iyiydi bu gece yatabildim :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Soguk su ile düş al 10 15 dk filan :ehe yatagından hiç çıkmak istemezsin

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Düzeni bir kere bozmuşsun. Tekrar uykuyu düzene sokman zaman alır.
Yoğurt veya ayran iyi gelecektir :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Abi benden büyüksün.. Şimdi sana ilaç adı veriyorum. Atarax tahminen en fazla 5 tl bu hapı yuttuyorsun. Yarım saat sonra bi mavşalma gösteriyor. Sonra uyku veriyor. Kesinlikle yan etki yapmaz.. Ama 1 den fazla yutma... Sersem sersem olup sonra uyursun.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt