Uygun Fiyata 5.1 Ses Sistemi Önerirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
Uygun Fiyata 5.1 Ses Sistemi Önerirmisiniz ?
Meraba Arkadaşlar;

Şuan Elimde Kawai TX-547 5.1 Ses sistemi war ama yetmiyor :) Bana 200-250 tl arası 5.1 veya 7.1 Ses sistemi önerirmisiniz.

Elimdekinin özellikleri:

Kawai TX-547 5+1 Ses Sistemi

• LED EKRAN ve UZAKTAN KUMANDA
• USB/SD & FM RADYO
• ÖZELLİKLER
• ÇIKIŞ GÜCÜ : 15W+6*5
• SPEAKERLAR : 3"*4hm
• SUBWOFER : 5.25"8ohm

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
YA KAÇ KİŞİ BAKMIŞ YARDIM EDEN YOKMU ??

Birde 2 tane Hoporler Buldum Bunlar Daha mı iyi..

creative Inspire T6200

SİPARİŞ KODU 125340217 MARKA CREATIVE
MODEL INSPIRE T6200 RENK Siyah
Subwoofer Var Subwoofer Var
Subwoofer Çıkış Gücü(RMS) 22w Toplam Çıkış Gücü(RMS) 70w
Uydu Hoparlör Çıkış Gücü(RMS) 30w (7,5w x 4) Uydu Hoparlör (Adet) 4
Hoparlör Sistemleri 5+1
FİYAT:245TL

LOGITECH 980-000431 Z506 SPEAKER

SİPARİŞ KODU 125340221 Ağırlık 5,1 kg
Boyutlar 18,1 x 28,1 x 40,5 cm Garanti Süresi (Yıl) 2
Kutu İçeriği Hoparlör MARKA Logitech
MODEL 980-000431 Z506 RENK SİYAH
Subwoofer Var Subwoofer Var
Subwoofer Çıkış Gücü(RMS) 27 W Toplam Çıkış Gücü(RMS) 75 W
Toplam Hoparlör Sayısı 5+1 Uydu Hoparlör Çıkış Gücü(RMS) 48 Wat
Uydu Hoparlör (Adet) 5 Hoparlör Sistemleri 5+1
Fiyat:225TL

skynet

Üye
Bunu al bak keyfine :good:

KayraBey

KayraBey

Üye
Microlab modellerine mutlaka bak. Tavsiye ederim

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
aslında arkadaşlar ışın gerçeği ben bunlardan fazla anlamıyorum elimde kawai tx-547 war ama aşırı ses cıkarmıyor bana sesi bozmadan cok cıkarcak ve 250 tl yi geçmicek birşey lazım skynet önerdiğin nasıl bişey ?

skynet

Üye
aslında arkadaşlar ışın gerçeği ben bunlardan fazla anlamıyorum elimde kawai tx-547 war ama aşırı ses cıkarmıyor bana sesi bozmadan cok cıkarcak ve 250 tl yi geçmicek birşey lazım skynet önerdiğin nasıl bişey ?

Hocam düşünmeden al derim pişman olmazsın emin ol kendim edifier'in S730 modelini kullanıyorum inan bozulsa yine edifier alırım o derce yani+güzel birde ses kartı yaptın mı tadından yenmez valla.. :good:

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
Cok ses cıkartıyor yani ?

skynet

Üye
Cok ses cıkartıyor yani ?

Ses olayı birazda göreceli olduğu için okunu da bir şey diyemem ama normal bir ev kullanıcısı için bence fazlasıyla yeter.Size önerdiğim cihazın ses çıkış gücü (64W RMS) Ha diyorsan ben sesi açtım mı tüm bina dinleyecek evdeki her şey zangır zagır titreyecek o zaman paraya kıyıp daha üst modellere bakacan...:oke:

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
Tam dediğin gibi ses açtınmı herkes inlicek :) uygun fiyata bildigin öyle bişey warsa söylermisiniz

skynet

Üye
Tam dediğin gibi ses açtınmı herkes inlicek :) uygun fiyata bildigin öyle bişey warsa söylermisiniz

Hocam inan bana sana önerdiğim cihaz gayet iyi ama illa daha iyisi olsun diyorsan üzerine bir miktar daha ekleyip bunu almalısın senin bütün isteklerini karşılar..

Diğer modeller ->

TRuvA18

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cook saol fotoğrafını görür görmez alıcam dedim hazır bayramda yakın inş parayı denkleştirp alırım :)) olmadı diyer önerdigini alırım

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Denon AVR-1912 Ses Receiver Hoparlör+Subwoofer Wharfedale Fiyat Uçuk Ama Verdiğin Paraya Kat Kat Değiyor

TroLL28

TroLL28

Üye
x530 ve microlab fc530 ama dersen eğer bass istiyorum fc530 daha çok istiyorsan araba amfisi ve 1000 watt sub al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt