Legendary_484
Üye
Uygun bir android önerir misiniz?
Konuyu android genel bölümüne de açmıştım ama arkadaşlar çok yardımcı oldukları için, onları yormak istemedim!?
iki bilemediniz en geç üç aya kadar yeni telefon alacağım android ilk telefonum''5800''ı alarak hayatımın hatasını yaptım bu sefer derin bir araştırma yapacağım bir de siz değerli android kullanıcılarının fikrini almak istedim
kafamda 2-3model var fakat özelliklerine göre telefon artık alınmaz bazı cihazlar sorunlu olabiliyor...
500-600 tl arası;
*wi-fi
*gps
*en az 3.2 kamera
*sorunsuz
*şarj ömrü yüksek
internet kullanırım, arada resim çekerim günde en az 2-3 saat müzik dinlerim (kulaklıkla), arada oyun oynarım biraz bol program yüklerim
bana göre önerebileceğiniz neler vardır acaba?
Şimdiden ilgilenen arkadaşlar TEŞEKKÜRLER...
iki bilemediniz en geç üç aya kadar yeni telefon alacağım android ilk telefonum''5800''ı alarak hayatımın hatasını yaptım bu sefer derin bir araştırma yapacağım bir de siz değerli android kullanıcılarının fikrini almak istedim
kafamda 2-3model var fakat özelliklerine göre telefon artık alınmaz bazı cihazlar sorunlu olabiliyor...500-600 tl arası;
*wi-fi
*gps
*en az 3.2 kamera
*sorunsuz
*şarj ömrü yüksek
internet kullanırım, arada resim çekerim günde en az 2-3 saat müzik dinlerim (kulaklıkla), arada oyun oynarım biraz bol program yüklerim

bana göre önerebileceğiniz neler vardır acaba?
Şimdiden ilgilenen arkadaşlar TEŞEKKÜRLER...
3.2 ekranda biraz küçük 3.5 falan olsaydı gerçi ne kadar para veriyoruz da ne bekliyoruz ama x5 daha mantıklı htc'nin de adı var off of kafam karıştı
2.3 android'de sanırım uygulamalar hafıza kartına kurulabiliyormuş değil mi?