Uygun Androidli Bir Htc Arıyorum Takasta Olabilir..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konstantine

Konstantine

Üye
    Konu Sahibi
Uygun Androidli Bir Htc Arıyorum Takasta Olabilir..
Elimde X6-16 Gb var takas yada nakitle androidli bi htc almak istiyorum ilgilenenler yazabilir..Htc Wildfre ve benzeri bi cihaz arıyorum yada android yüklenebilen..

l OnxD l

l OnxD l

Üye
Selam Kardeşim general mobile dtsl 1 Android 1.6 Telefon war Dokunmatigi iphone ile aynı videolarını izle istersen harika bişey almak istersen ?

Konstantine

Konstantine

Üye
    Konu Sahibi
Selam Kardeşim general mobile dtsl 1 Android 1.6 Telefon war Dokunmatigi iphone ile aynı videolarını izle istersen harika bişey almak istersen ?

Çok saol kardeşim ama çin malı maalesef istemiyorum çin malı alacağıma hiç kullanmam daha iyi :)

l OnxD l

l OnxD l

Üye
bakıp incelemeden yorum yapma kardeşim General Mobile KVK Garantili Orjinal Bi telefondur ABD Satısı 400 $ Dır Ayrıca videolarını bi izle bakayım İphoneden Bi farkı warmı söle bna :)) Arasıtrsan Görürsün General Mobile Cin deil ;)

Konstantine

Konstantine

Üye
    Konu Sahibi
bakıp incelemeden yorum yapma kardeşim General Mobile KVK Garantili Orjinal Bi telefondur ABD Satısı 400 $ Dır Ayrıca videolarını bi izle bakayım İphoneden Bi farkı warmı söle bna :)) Arasıtrsan Görürsün General Mobile Cin deil ;)

Madem o kadar iyi niye satıyorsun ki kardeşim :)

Telefoncuda çalışıyoruz az çok biliyoruz telefonların ne olduğunu :)

Neyse düşünmüyorum teklifin için saol..

xyunusx666

Üye
hocam kutulu temiz htc magic var elimde 05367266950

İlan no: #46738312

burdanda bakabilirsin telefona

Konstantine

Konstantine

Üye
    Konu Sahibi
hocam kutulu temiz htc magic var elimde 05367266950

İlan no: #46738312

burdanda bakabilirsin telefona

Saol kardeşim ama ben en az 5 mp bi cihaz düşünüyorum wildfire gibi magic düşünmüyorum şu aşamada hem bana göre magice fiyat olarak fazla fiyatın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt