Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygun Androidli Bir Htc Arıyorum Takasta Olabilir..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konstantine
Üye
Konu Sahibi
Uygun Androidli Bir Htc Arıyorum Takasta Olabilir..
Elimde X6-16 Gb var takas yada nakitle androidli bi htc almak istiyorum ilgilenenler yazabilir..Htc Wildfre ve benzeri bi cihaz arıyorum yada android yüklenebilen..
l OnxD l
Üye
Selam Kardeşim general mobile dtsl 1 Android 1.6 Telefon war Dokunmatigi iphone ile aynı videolarını izle istersen harika bişey almak istersen ?
Çok saol kardeşim ama çin malı maalesef istemiyorum çin malı alacağıma hiç kullanmam daha iyi
l OnxD l
Üye
bakıp incelemeden yorum yapma kardeşim General Mobile KVK Garantili Orjinal Bi telefondur ABD Satısı 400 $ Dır Ayrıca videolarını bi izle bakayım İphoneden Bi farkı warmı söle bna ) Arasıtrsan Görürsün General Mobile Cin deil
bakıp incelemeden yorum yapma kardeşim General Mobile KVK Garantili Orjinal Bi telefondur ABD Satısı 400 $ Dır Ayrıca videolarını bi izle bakayım İphoneden Bi farkı warmı söle bna ) Arasıtrsan Görürsün General Mobile Cin deil