By_AbDuLLaH Üye k.bakma net pakedi bitmişti bugun tkrar paket yaptım settings bar'ı tr yaptım bide şu javalar nasıl türkçeleşir telden 1 bilgin varmı
k.bakma net pakedi bitmişti bugun tkrar paket yaptım settings bar'ı tr yaptım bide şu javalar nasıl türkçeleşir telden 1 bilgin varmı
silentwolf Üye kardeş saolda bunları yapana kadar adam bunalıma girer . bi türkçeleştirme bu kadar uzun ve zor olmamalı ...
kardeş saolda bunları yapana kadar adam bunalıma girer . bi türkçeleştirme bu kadar uzun ve zor olmamalı ...
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi telefon üzerinde çok zor çevirmek ama pc başında çok basit sadece parmaklarına sağlık
dejavu178 Üye önceden de bi kaç kere denemiştim olmayınca vazgeçtim, bu kez telefon hafızasına kurayım dedim.
Kayahan14 Üye Kardeşim ne desem azdır yaptım olmadı yaptım olmadı pes etmedim ve en sonunda free signeri türkçe yaptım çok - - - Eklendi - - - dejavu178' Alıntı: 603'e phyton'u yükledim fakat zntxhan açılmıyor Genişletmek için tıkla ... phyton açık durcak arka plana alacaksın
Kardeşim ne desem azdır yaptım olmadı yaptım olmadı pes etmedim ve en sonunda free signeri türkçe yaptım çok - - - Eklendi - - - dejavu178' Alıntı: 603'e phyton'u yükledim fakat zntxhan açılmıyor Genişletmek için tıkla ... phyton açık durcak arka plana alacaksın