berblood
Üye
Uygulamaları Kapatmak Hk.
Arkadaşlar Merhaba
Vodafone SMART TAB 10 aldım. Androis 3.2.1 var üzerinde 4.0 ne zaman cıkacak bellı değil
Hayatımda da ilkkez androıd kullanıyorum pek bı bılgım yok acıkcası yavaş yavaş öğrenicem. Tablette uygulama açıyorum ve uygulama açtıkça bunlar arkada açık kalıyor fakat bunları kapatamıyorum. Arkadaşlarım tabletlerı sol alttaki 3 simenın en sağındakine basytıgında uygulamaları sağa çekınce kapanıyor fakat benımkısı kapanmıyor. Yazılımım mı desteklemıyor bunu ? Eğer yazılımım desteklemıyorsa bu açtığım uygulamaları nasıl kapatabılırım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Vodafone SMART TAB 10 aldım. Androis 3.2.1 var üzerinde 4.0 ne zaman cıkacak bellı değil
Hayatımda da ilkkez androıd kullanıyorum pek bı bılgım yok acıkcası yavaş yavaş öğrenicem. Tablette uygulama açıyorum ve uygulama açtıkça bunlar arkada açık kalıyor fakat bunları kapatamıyorum. Arkadaşlarım tabletlerı sol alttaki 3 simenın en sağındakine basytıgında uygulamaları sağa çekınce kapanıyor fakat benımkısı kapanmıyor. Yazılımım mı desteklemıyor bunu ? Eğer yazılımım desteklemıyorsa bu açtığım uygulamaları nasıl kapatabılırım yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler