tcfb
Üye
selam dostlar. yaptım, oldu. galaxy wonder 16 gb c4 mikro sd kartım var ext2 yaptım. diğer işlelmlerle hepsi buraya gitti. ama merakım şu. ndrive ve gameloft oyunlarında telefona yüklenen dosyalar bu oluşturduğumuz ext2 ye gidebilirmi? ikinci sorum ise bana uygun olan ext3 veya ext4 mü, yoksa ext2 iyimi. çok fark edermi, ext2 den ext 4 olsa tekrar uygulamaları yüklemekmi gerek. cihazımda orjinal tr sürümü var. teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
birde galaxy s3 imei değişimi nasıl olur..
Hocam Galaaxy Gioda ext3 mü ext2 mi seçilicek ?
merhabalar, galaxy ace s5830i kullanıyorum 1 ay önce kadar aldım.
başka bi yerde okuduğum talimatları uygulayarak sorunsuz root işlemini gerçekleştirdim ve sonra burda anlattıklarınızı harfiyen yaptım, bi sorun çıkmadı.
Telefonuma bu şekilde bir çok uygulama yükledim. Fakat bir hafta kadar sonra telefonda bi yavaşlama oluşunca unroot yaptım, hafıza kartını eski haline getirdim ext3 alanını kaldırdım.(baya uğraşarak sorunlar vs oldu). Link2 sd uygulamasını da sildim. diğer yüklediğim tüm uygulamaları sildim.
daha sonra tekrar root yaptım ve bu anlattığınız linkteki şeyleri tekrar yaptım. Link2sd uygulamasınıda tekrar indirdim, sorun şu ki link2sdyi indirdikten sonra ilk açtığımda, sd kart 2.bölümünü tanıtıyoduk ya hani, öle bişey çıkmadı. Sadece superuser isteği istedi ama ext3 alanını seçtiğim ekran çıkmadı. Napabilirim şimdi sorun nedir ?
galaxy s3 de bu işlem oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?