Cihazı eline alma imkanın olsaydı bahsettiğin şekilde olmayacığını kendin deneyimleyebilirdin.
Ben kendimde senin gibi düşünüp baya uğraşmıştım ama kurtulamayınca Internette birinin anlatımı sayesinde halledebilmiştim![]()

stock rom yüklememe rağmen sorun çözülmedi maalesef![]()
4 tane wipe seçeneği var 3 ünü yaptım diğerini tam hatırlamıyorum ama wipe battery gibi saçma bişeydi
evet cwm kullandım, fastboot modunda komut veremiyorum maalesef sürekli hata verip duruyor. aklım almıyor hala bir program kendini nasıl böyle sisteme entegre edebiliyor![]()

yardım için teşekkürler yarın deneyeceğim sonucu paylaşırım sizlerle![]()
Dediğin 'virüs' ile karşılaşmadım ama hala nerede anlaşamadığımızı anlayabilmiş değilim.
Nasıl çözülmez ? Ne şekilde yüklüyorsunuz bilmiyorum tabi.
////
>Custom recovery'e gir. (CWM ya da TWRP)
>SD Card ya da Internel Storage dahil tüm partitionları temizle/wipe. (Her şey silinecek telefonundaki. Ona göre önceden önlemini al.)
>Telefonunu pcye bağla, recovery ekranındayken. PC'nin telefonu görmesi lazım. SD Card ya da dahili hafızası artık neyse, önceden indirdiğin romu at.
>Romu flashla.

merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önce telefonuma bir apk uygulama indirdim ve telefonuma apus adlı bir uygulama yüklendi ve kendi kendine birçok uygulamayı indirdi normal yollarla uygulamaları kaldıramadım ve mecburen telefonuma root attım ve uygulamaları kaldırdım. fakat daha sonra cihaz kendi kendine farklı uygulamalar indirmeye başladı ve cihaz artık rootlu gözükmüyordu tekrar root attım fakat uygulamaları kaldıramadım, daha sonra uygulamaları silmek için cihaza rom attım fakat bLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızn uygulamalar hala cihazda duruyor ve hala kaldıramıyorum telefonla internete girdiğim anda birçok indirme yapıp telefonu dolduruyor nasıl kurtulacağıma dair yardım edebilecek var mı?