uygulama teme yukleme yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_die_

Üye
    Konu Sahibi
uygulama teme yukleme yardimm
Merhaba arkadaslar internetten indirdigim uygulamalari bilgisayar olmadan yukleye bilir miyim simdiden tesekkurler

NobLe

NobLe

Üye
Evet yüklersin. Bunun için bazı yollar var mesela QR kod ile yükleyebilirsin. Benim paylaşımlarımda genelde QR kod var telefon kamerasına okutuyorsun sonra kendisi otomatik indirme sayfasına yönlendiriyor ve kuruluma başlıyor. App Store'den de indirip kurabilirsin. Bunun dışındakiler bilgisayardan desktop manager ile kuruluyor ;)

by_die_

Üye
    Konu Sahibi
Evet yüklersin. Bunun için bazı yollar var mesela QR kod ile yükleyebilirsin. Benim paylaşımlarımda genelde QR kod var telefon kamerasına okutuyorsun sonra kendisi otomatik indirme sayfasına yönlendiriyor ve kuruluma başlıyor. App Store'den de indirip kurabilirsin. Bunun dışındakiler bilgisayardan desktop manager ile kuruluyor ;)
Qr den kastin barkod heralde bana senin paylsmlarin linkini at ozellikle facebook 1.6 cokk lazim simdiden tsk yoksada yaparsn cok senirm cunku bi bilgsayarim yok bisey yukleyemiorum tesekkurler

NobLe

NobLe

Üye
Az önce 9800'e yükledim ve herhangi bir sorun vermedi. Emin misin eski sürümü kaldırıp dene

by_die_

Üye
    Konu Sahibi

by_die_

Üye
    Konu Sahibi
Allah icin bi yardim et lutfen yok yuklenmiyor her seferinde zip hatasi veriyor

NobLe

NobLe

Üye
Engin Tekeli' Alıntı:
Facebook 2.0.0.50

New and Improved Features of Facebook 2.0 for BlackBerry
Wi-Fi Support

artık yeni sürümü direk kullana biliyoruz kablosuz baglantı destekliyor.
yazmamın sebebi eski programla ugrasmayın diyedir.

Senin için biraz araştırdım ve böyle bir sonuçla karşılaştım. Bunun yanında yükleyenler ve kullananlarda var mesela ben. Fakat yükleyip baglanamayanlarda var hiç yükleyemeyenlerde var..

by_die_

Üye
    Konu Sahibi

Senin için biraz araştırdım ve böyle bir sonuçla karşılaştım. Bunun yanında yükleyenler ve kullananlarda var mesela ben. Fakat yükleyip baglanamayanlarda var hiç yükleyemeyenlerde var..

sonuç olarak yukleyemeyecem yani peki tşk

hayathaber

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt