uygulama simgesi silinmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efegei

Üye
    Konu Sahibi
uygulama simgesi silinmiyor
Arkadaşlar telefona format attım yıldız-kare 7370 kare yaparak.fakat telefonda asphalt 3d die bi oyun vardı onu silmek istiyorum üstüne gelip kaldır dediğimde hiç bir işlem yapmıyor telefon.Diğer oyunları filan sildim ama bitek bu oyunu silmiyor.Ne yapabilirm?çok kötü stres oldum arkadaşlar ne yapabilirm?Bu uygulamayı silemiyorum.kaldır diyorum kaldırmıyor.2 kez yükledim uygulama yöneticisinden sildim ama yüklediğimde 2 tane aspahlt3 simgesi oluyor uygulamalarda biri siliniyor birisi hep duruyor silinmiyor.Onu nasıl silebilirim?

alemburda

alemburda

Üye
feexplorer programı yükle sonra E:System/Apps bölümüne gir teker teker klasörleri gir o simgeyi gördüğünde sil o klasörü büyük ihimalle gider tabi bu tel hafızasındada olabilir o zaman C:/System/Apps diyip aynı işlemleri uygulayacaksın fexplorer programını site içinde ilgili konularda bulabilirsin ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN ! :sn:

efegei

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5700 a uygun fexplorer var mı ki?

--------------- Ekleme ---------------

e:system/apps de sadece mobisystem die bişey var onun içinde qwdicts die bişey var ona girincede diller fln var...nerde bu??Ne yapmalıyım?

pcden hafıza kartına girdim ordan private a ordan tüm dosyalara girdim asphalt 3d yi buldum sildim ama haala asphalt3d uygulama simgesi uygulamalar klasöründe duruyor simgeyi silemiyorum.tıklayıncada açmıyor hiç bir tepki vermiyor

pcden hafıza kartına girdim ordan private a ordan tüm dosyalara girdim asphalt 3d yi buldum sildim ama haala asphalt3d uygulama simgesi uygulamalar klasöründe duruyor simgeyi silemiyorum.tıklayıncada açmıyor hiç bir tepki vermiyor

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
walla bılsem yardımcı olurdum ama konuyu anlayamadım pek

efegei

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bnm uygulama yüklü değil sanırım sadece menüde ikonu var çünkü dosyayıo tekrar yüklediğimde 2. olarak aynı ikon çıkıyor yani üstüne yüklemiyor.demekki uygulama yüklü değil.nasıl silicem o ikonu?üstüne gelip c ye basınca silmiyor.üstüne basınca açmıyor.nasıl silicem?

Arkadaşlar hafıza kartını çıkartınca simge kayboluyor.sanırım hafıza kartına yüklü bir simge ama uygulama yüklü değil sadece simge var.uygulamayı tekrar telefona atıp yüklediğimde üstüne yükleme yapmadı çünkü

arkadaşlar hafıza kartımı biçimlendirdim ve sorunu hallettim.herkese teşekkür ederim.

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
kardeş dosya yöneticisinden denedinmi?

caygen

caygen

Üye
Arkadaşım sen soft format atmısın,hardı soylım onu sen dene.hafıza kartına bir sifre koy ardından tlfonunu kapat. tlfon kapalı iken * 3 yes tuslarına basık tut ve ustte tlefon aç-kapa tusuna bas biraz bekledikten sonra tlfon ekranında FORMATTİNG yazacak bekle formatlama işi bitince.tlfonunu ac.hersey düzelmis gorulecek.ama dikkat et butun butun tlfondakı nolar gider.onları biryere kaydet.

dedinki bunları yapmak istemıyorum.hafıza kartındaki onemlı dosyaları biryere sakla bilgisayara mesela ardından hafıza kartını tlfona tak ve biçimlendir..radikal bir çözüm bence. :D:D kolay gelsin

webcreator-m

Üye
aynı sorun bendede war nasıl yapıcam çok gıcık oluorum böle olunca bu ne böle yaww

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
onu silemezsin o telefonun yazılımında var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt