Öneri Uygulama Satın Almak Için Alternatif Kart - Ininal Card

Ahahahahh karıştı @Treksimut sana dedim ki PTT'ten ininal kart 15 TL'yemi alınıyor demiştim karışmasın cevap verirsen sayende Traffic Racer oynayabileceğim asdfaggsfddxhfg

@turbocoreburada

Kartı hemen alabiliyormusun acaba hemen anında veriyorlarmı

Yani arkadaşlar PTT ye gidiyorum işte fiş falan alıyon sıra sana geliyor Diyosun boyle boyle falan İşlem oluyor 30 TL karşılığı İninalım bende ve traffic raceri indiriyorum yani ahahhaa

en yakın zamanda alıcam güvenli bir alışveriş için harikka

Tepkiler: ThunderblastX
aynen beyler bende hemen yapışıyım parayı babama verdımde 3 gundur almadı daha kendım halledıyım kartı hemen vermezler dıe ben gıtmemıstım bide para nasıl yukluon sadece pttdedınmı karta yoksa değpişik yontemler varmı

Konu Sahibi
Konuyu okursan soruların cevabı içinde

HeroMR

Üye
Ben n11 gitti gidiyor natro hosting hepsi burada ixir host steam ve adı aklıma gelmeyen pek çok yerden alışveriş yaptım. Kredi kartı ile alışveriş imkanı sağlayan her yerden yapabilirsin. Hatta markette kredi kartı gibi de kullandım. İstersen paylaş kart da alabilirsin onda teb atmlerinden para da çekiliyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

HeroMR

Üye
Pardon o mesaj ilk sayfadaymış. Mobil uygulamadayım dikkat etmemişim ilk sayfadaki mesaja cevap vermişim. Daha alışamadım kusura bakmayın.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ben az önce turkcellden kontör yükledim sorunsuzdu..İsme ininal kart yazdım

avast

Üye
ininal kart sparis etmek istiyorum ama nekadara sparis edebilirm mobil odemeyle alcam kargo falan dahil kac lira toplamda bilen varmı ??

ininal kart sparis etmek istiyorum ama nekadara sparis edebilirm mobil odemeyle alcam kargo falan dahil kac lira toplamda bilen varmı ??
İninal sitesinde yazıyor yanlış hatırlamıyorsam 6 tl kargo ücreti 5 tl kart.

Tepkiler: avast

avast

Üye
migrosta varda o zaman 30 tl alıyolarmıs 25 icine 5 karta