Uygulama-program sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esinti17

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama-program sorunu..
Merhaba,

Arkadaşlar benim sorunum 6700 classic telefonumda programların internet erişimi ile ilgili.
Özellikle facebook sohbette mesaj geldiğinde sayfa yenilemeden direk gösteren bir program arıyorum.
4-5 sene önce symbian olan 3230 telefonumda böyle bişey kullanabiliyordum.
Fakat şimdi ebuddy, nimbuzz ya da facebookchat pro gibi birkaç program buldum.
Bunları yüklüyorum, açıyorum şebeke bağlantısı kuramıyorlar. Bazılarının simgeleri üzerinde kilit çıkıyor.
Forumda çözümü bulamadım ya da aramayı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

esinti17

Üye
    Konu Sahibi
sorum güncel arkadaşlar.

Looqposse

Looqposse

Üye
Uygulama simgesi üzerinde kilit simgesi çıkması herhangi bir sorun olduğu anlamına gelmez dert etmeyin. Ovi Mağza'dan da bulabileceğiniz Ebuddy ve FacebookChat Pro gibi programlarla facebook üzerinden anlık konuşma yapabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra size "Uygulamanın veri göndermek ve veri almak için şebekeyi kullanmasına izin verilsin mi?" diye bir uyarı gelmesi gerekir. Bu uyarı çıktığında evet demezseniz internet erişimi sağlayamaz. Evet'i tıklayıp internet bağlantısı için şebeke adınızı (... Internet) seçerseniz bağlanması gerekir. Buna rağmen bağlanmıyorsa Ayarlar/Yapılandırma/Tercih Edilen Erişim Noktası/... altından kullanmakta olduğunuz operatörün adı bulunan (örneğin: Vodafone Internet) seçeneği seçin ve Tüm Uyg. Varsayılan' seçeneğine birkez basın ve başta söylediğim gibi uygulamaya tekrardan girin... Umarım sorununuzun çözülmesine yardımcı olabilmişimdir, Hayırlı günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt