Öneri uygulama&oyun yazacağım. istek ve tavsiyeleriniz ??

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
uygulama&oyun yazacağım. istek ve tavsiyeleriniz ??
arkadaşlar bugün Bi arkadaşın android tlfonunda flapy bird mü işte adı neyse o oyunu gördüm. Az baktım saçma sapan basit Bi oyun. Arkadaşın dediğine göre sahibi oyunu Bi gecede yazmş (ki grafiklerden be basitlikten anlaşılıyor zaten öyle olduğu) ve bu oyunla köşeyi dönmüş. Ulan dedim kendi kendime Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşı geçtik hala birşeyler üretemiyoruz dedim ve Türkcell geleceği yazanlar eğitim programına başladım. Aynı zamanda app Studio ile de mantığını kavramaya çalışıyorum şuan. Sizden isteğim uygulama veya oyun fikirleri. Orjinal, farklı birşeyler çıkarsa hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. İyi forumlar

Buna benzer bir konu vardı diye düşünüyorum ama hatırlayamadım

Bu arada bi maxicep windows phone uygulaması olaydı iyiydi

Hagios

Üye
Sözlük sitelerini rahatlıkla ziyaret edip yazabileceğimiz bir uygulama mesela?

mühim olan üretebilmek zaten yapmak değil ki
ben de çok düşündüm ama ne yapabilirim ki dedim hep hayal gücü sıfır anlayacağın

meneleos

Üye
mühim olan üretebilmek zaten yapmak değil ki
ben de çok düşündüm ama ne yapabilirim ki dedim hep hayal gücü sıfır anlayacağın
Bende hayal gücü aşırı fazla ama onlara yetecek ekip yok
Sözlük sitelerini rahatlıkla ziyaret edip yazabileceğimiz bir uygulama mesela?
Bunu ben yapabilirim ancak yapmama sebebim şu;
şimdi düşün, bir program yapıyoruz, okumak için girenlere sorun olmaz ama entry girmek isteyen adam giriş yapması gerek, girişi benim program üzerinden yapacağı için güvenmeyecek, şifreyi kayıt ediyor mu diye takılacak aklına.

Buna benzer bir konu vardı diye düşünüyorum ama hatırlayamadım

Bu arada bi maxicep windows phone uygulaması olaydı iyiydi

Maxicep uygulaması yok mu
Bunu ben halletmeye çalışırım

Tepkiler: yunusiyunus
Sanırsam daha yeni başlıyorsunuz , size önerim insanların ihtiyaçlarını karşılayacak basit ve kolay uygulamalar.
Mesela Caps uygulaması olabilir mağazada var ama neden başka olmasın ?

uygulama yazmak için hangi prograamı kullanıyorsun ?

casus uygulaması yaz örnek tel dinleme

Kodlama öğrenmeye çalış c

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

şöyle bişey olabilir mesela arka taraf Full siyah olur ve üzerinede 1 şekil koyarsın o sürekli ekranda yer değiştirir bizde onu yakalamaya çalışırız her bulduğumuzda şekilin yer değiştirmesi hızlanır aynı flappyde olduğu gibi sinir edici Bi oyun olur bence 1 günde yapılabilir diye düşünüyorum yinede kafama bişeyler geldikçe yazmaya devam edicem.

Doğru düzgün bi kim 500 milyar oyunu yok olsaydı iyiydi.

Bi Penguen olsun buzun üstünde kaysın balıkları yemeye çalışsın adıda Crazy Penguen olsun mesela ?
Altınla Penguen alınsın ?

maxicep uygulaması var arkadaşlar 2 gün önce yayınlandı ve harikahızlı görseli iyi batak oyunu fena olmaz sitede var ama çok yavaş