Öneri Uygulama Geliştirelim

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sırf giriş için bir API yapmak neden yanlış olur?
Uğraştırıcı Olur, Ek Masraf Olur, Bunları Daha Da Arttırabilirler :)
Eğer Gerçekten Tam Donanımlı Bir Site Yönetim Uygulaması Yapılacaksa Zaten Buna Yönetim Karar Verecektir..

kesasd

kesasd

Üye
Uğraştırıcı Olur, Ek Masraf Olur, Bunları Daha Da Arttırabilirler :)
Eğer Gerçekten Tam Donanımlı Bir Site Yönetim Uygulaması Yapılacaksa Zaten Buna Yönetim Karar Verecektir..

Uğraştırıcı olmayacaktır sizi temin ederim :) Ek masraftan kastınız nedir? Ben API sistemiyle ek masraf çıkacağını da düşünmüyorum.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

meneleos

Üye
Maxicep uygulamasını ben yapacaktım ama konularda rss oluşmuyor. Giriş işlemleri falan apisiz de yapılabilir, onlar sorun değil. Konuları çekmek sorun, rss olayı sadece kategoriler içinde geçerli konulara da eklenirse daha kullanışlı olur.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yazdığımı Anlamadığını Görmekteyim. "Milyonlarca Kişi" Zaten Tek Bir Noktadan Giriş Yapıyor, Değil Mi ?
O Linkteki Uygulama Ortalama Bir Sitenin Giriş Yapabilmesi İçin Yeterli Bir Sonuç. Sadece Bu Siteninde Gereken Bilgilerini Dediğim Uygulama İle Alıp Bunu Bu Kodlar İle Yapabilmen. Yani Bir VeriTabanına Bağlantı Söz Konusu Bile Değil, Ki Bunu @Ozan Bile İStemez :) Veritabanına Erişim Demek Tüm Site Bilgilerine Erişim Demektir. Eğer @Ozan Bir API Yaparsa Bu API Kullanırsın Ki Bu Daha Kolay Olur Ama Sırf Giriş İçinde Bir API Yapmak Yanlış Olur. O Yüzden Yazdığımı Yöntem Hemen Hemen Tüm Siteler İçin Geçerli..
seni anlıyorum sadece ben kendi yaptığım programı orda anlatmak istedim kurcalamak lazım konuda da nasıl bir şey yapmamız gerekiyor falan diye hiç bilgimiz yok aslında başka bir prgoram üzerinden değiştirmeyide deniyeğim en yakın zamanda

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar uygulamalarınızı Blend ile mi geliştiriyorsunuz?

Üst Alt