Uygulama dilini türkçe yapma??

Sponsorlu Bağlantılar

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama dilini türkçe yapma??
Arkadaşlar ne kadar araştırdıysam iphone için, yabancı dilde özellikle çince japonca gibi ihtiyaç duyduğumuz uygulamaların dillerini nasıl türkçeye çevirebileceğim hakkında bi bilgiye ulaşamadım.. Açıkcası paylaşılması acaba yasakmı diye bile düşündüm..! Kısmen çeviri yapabiliyorum fakat detaylı bilgiye ihtiyacım var..
Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek, kaynak gösterebilecek, yada yöntem paylaşabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.. Özellikle nib dosyalarının çevirisi hakkındada bilgisi olan varsa çok iyi olur..

uydu

uydu

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Bu tweak sanırım bütün jb cihazlarda zaten mevcut kardeş.. Fakat bütün uygulamaları çeviremiyor, ve kısmen çeviriyor.. Bana dil dosyalarını tek tek kendimizin çevirebileceği bi yöntem lazım.. Winrar basit dosya türlerinde işe yarayabilir.

ahmetc503

Anladığım kadarıyla sen çeviri yapmak istiyorsun o zor iş kardeş ama yanlış hatırlamıyorsam forumda yapanlar var hatta bir baska forumda çeviri team bile gormuştum

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Valla zor ama önemli uygulaman varsa başka çare kalmıyor, çevirecek kimse bulamadım daha doğrusu buldum fakat uzun zamandır ses çıkmadı, zaten bi kısmını çevirdim fakat bazı dosyalar için yardıma ihtiyacım var..

Üst Alt