uygulama açmaya çalışınca telefon reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omer_07

Üye
    Konu Sahibi
uygulama açmaya çalışınca telefon reset atıyor
Nokia store dan denemek için compass lite , red light ve shake pic uygulamalarını art arda yükledim. Sonra storedan çıkıp uygulamaları açmaya çalıştım fakat tıkladıktan sonra telefon reset attı. 3 uygulamada da aynısı oldu. Daha eskiden yüklediğim uygulamaları açarken bi sorun yaşamadım. Sonra 3 ünü de silip facebook pro yu yükledim deneme amaçlı o da açıldı. Fakat bu 3 uygulamayı tekrar yükleyip denediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim :)

pRime.

pRime.

Üye
Qt'den kaynaklanıyor olmasın? Qt uygulaması mı kurdukların?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
qt dosyaları bozulmuş tekrar yüklemen lazım.

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Annadan sonra uygulamalar çok yavaş yükleniyor. Yüklemeler bitmeden oviden çıkıyorsan bunu yapabilir.

Omer_07

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası qt nedir hala anlıyamadım :D şimdi forumdan qt indirip kurdum yaklaşık 14 mb dı. Sonra storedan shake pic i tekrar indirdim yüklenmeden önce 14 mblık ek dosya indirilsin mi diye sordu evet dedim muhtemelen o da qtydi onu yükledikten sonra shakepic kuruldu fakat yine açmaya çalışınca reset attı.

Omer_07

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce youtube downloader a ve lyrics uygulamasına güncelleme geldi. İkisini de güncelledim fakat daha 1-2 saat önce bile sorunsuzca kullanabildiğim lyricsde de aynı sorunu yaşıyorum şu an :S Soft format attım düzelmedi hard format da atmak istemiyorum :/ tonla uygulama ve güncellemeyle uğraşmak zorunda kalıcam. Bilgisi olan ve yardım edebilecek biri biri yok mu hiç :S

hassan5

hassan5

Üye
ben bu qt dosyasını kaldırdım ve kaldırdıktan sonra uygulamaya giriyorum biraz durduktan sonra telefon kendi kendine reset atıyor nedenini öğrenebilirmiyim telefon modelim nokia c5-03 yardım ederseniz şimdiden teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
ben bu qt dosyasını kaldırdım ve kaldırdıktan sonra uygulamaya giriyorum biraz durduktan sonra telefon kendi kendine reset atıyor nedenini öğrenebilirmiyim telefon modelim nokia c5-03 yardım ederseniz şimdiden teşekkürler

uygulaman qt destekli demektir. qt yüklemelisin tekrar ya da yazılımı yeniden yükle.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bi ara banada olmuştu Qt falan uğraşma direk flash at geçiyo :oke:

hassan5

hassan5

Üye
Peki atmaya çalışsam qt dosyasını nasıl yüklerim telefona ?

ANIL

ANIL

Admin
cwrt core 11124 dosyasını kur öyle dene.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
betalabs den qmlstore client ide indirebilirsin.

hassan5

hassan5

Üye
Çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt