Üyelik Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut Diyarı

Üye
    Konu Sahibi
Üyelik Problemi
Üyeliğim aktif olmasına rağmen ne konu açabiliyorum ne de mesaj yazabiliyorum gerçekten sinirlik bir durum.
"Mesajınız gönderildi ve Yönetici Onayına gidecektir. Açtığınız konuyu, yöneticinin onaylaması gerekiyor ve onaylayana kadar konu forumda görünmeyecektir. Şimdi foruma tekrar yönlendiriliyorsunuz." şeklinde dünden beridir uyarı veriyor. Lütfe admin arkadaşlar rica ediyorum üyeliğimi onaylayın.. Adam akıllı forumda yardım isteyemedim bu problem yüzünden :S:S:s

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba

Yeni üye oldugunuz için bu sıkıntıyla karsılasmanız normal, yeni tüm üyelerimizin ilk açtıgı konular ve yazdıgı mesajlar onay sistemine takılmakta ve yöneticilerin onayından geçtikten sonra yayına alınmaktadır.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Symbian 60 v3 , v5 oyunlar bölümündede ben karşılaşıyorum. Ama aynı oyunları tekrardan konulmasın diye hemen paylaşılmıyor diye biliyorum

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
doğru normaldir ilk üyelerde böyle olur sonra düzelir

'Patron

'Patron

Üye
İlk üyelerde boyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum güzel bir uygulamaymış.:oke:

greenmile

greenmile

Üye
botlara sor onlar yardımcı olur:D

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
Linda'ya sor :islik

Ozan

Ozan

Admin
Symbian 60 v3 , v5 oyunlar bölümündede ben karşılaşıyorum. Ama aynı oyunları tekrardan konulmasın diye hemen paylaşılmıyor diye biliyorum
Symbian gibi denetime sahip olan bölümlerde, tüm üyelerin mesajları denetime girer bu bölümün özelliği.

Ancak; yeni üyelerde ekstra bir durum var bunu karıstırmayın, yeni üyelerin tüm bölümlerde tüm mesajları denetime gider bir süre sonra onaylanınca da normal kurallar geçerli olur, örnegin konu dısı bölümlerinde denetimsiz konu açıp mesaj yazabilirler, ancak yeni üyeyseniz, kendinize ve bize biraz zaman vermelisiniz :)

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve SHS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt