Üyelik hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Üyelik hakkında
Ozan abi foruma üyelik olmak çok uzun gereksiz sorular soruluyor.
Biraz önce yabancı biriyle konuşuyorduk. Çoğu türk forumuna üyeliği var ama buraya yok. Çünkü gereksiz çok soru var .
Alternatif kayıt formu için dil eklenebilir. Yada sorular azaltilabilir
buyrun caps

asigsasi

asigsasi

Üye
burası 3 milyona ilerleyen türkiyenin en büyük sitesi o kadar da olsun bence

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben üye olurken ne sorduğunu hatırlamıyorum bile :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
soru soruluyormuydu
email adresi verdiğimi hatırlıyorum ben

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
galatasarayla ilgili soru vardı sanırım

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
sorular aza indirilmeli kullanıcı adi şifre eposta yeter.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu haliyle bile geçen günlerde bot geldi foruma.Farkedip şikayet ettim Ozan'a... Acayip acayip şeyler yazıyor ve bir rus sitesinin reklemını yapıyordu.Bence en güvenli nasılsa öyle kalmalı.

SHS

SHS

Üye
zaten Türkçe dışında dil konuşmak yasak, gelip napacak:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu haliyle bile geçen günlerde bot geldi foruma.Farkedip şikayet ettim Ozan'a... Acayip acayip şeyler yazıyor ve bir rus sitesinin reklemını yapıyordu.Bence en güvenli nasılsa öyle kalmalı.

aynen bazı konulara mesaj atmıştı.iki kelime fazladan yazmak kimseyi yormaz sanırım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
geçende arkadaşı mobilden üye yapmaya çalıştık çok uğraştırdı evde olurum dedi :)

x-scarface

x-scarface

Üye
o değilde bu görsel şekiller çok güzel benim endonezya sitelerine vs üyeliklerim var hep bunlardan kullanıyorlar :D acaba bizimde yeni gelecek mobil temayla bunları kullanabilme olasılığımız varmı ozan üstadım?

spy ghost

spy ghost

Üye
hatta soru şöyleydi -saray :ehe tamamlayınız yok neden galatasaray daha güzel yöntemlerde var yani :hih:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen

SHS

SHS

Üye
o değilde bu görsel şekiller çok güzel benim endonezya sitelerine vs üyeliklerim var hep bunlardan kullanıyorlar :D acaba bizimde yeni gelecek mobil temayla bunları kullanabilme olasılığımız varmı ozan üstadım?
sen ne diyon geçen yabancı siteye üye olayım dedim, herşey ingilizce başvuru formunda ama bot sorusu taylandca, çok zor çözdüm:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt