batuone Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Aslında 1999 da pcmiz vardı ama bilmiyorum yasak mıydı neydi tam hatırlayamayacağım Genişletmek için tıkla ... aynen bizimde ilk defa 1999 pc vardı teknoloji ne kadar ilerledi pentium ııı
TuRkiShCowboy' Alıntı: Aslında 1999 da pcmiz vardı ama bilmiyorum yasak mıydı neydi tam hatırlayamayacağım Genişletmek için tıkla ... aynen bizimde ilk defa 1999 pc vardı teknoloji ne kadar ilerledi pentium ııı
Dafny Üye Konu Sahibi batuone' Alıntı: aynen bizimde ilk defa 1999 pc vardı teknoloji ne kadar ilerledi pentium ııı Genişletmek için tıkla ... tabi
batuone' Alıntı: aynen bizimde ilk defa 1999 pc vardı teknoloji ne kadar ilerledi pentium ııı Genişletmek için tıkla ... tabi
Dafny Üye Konu Sahibi batuone' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çamaşır makinesi fantezim Genişletmek için tıkla ... çok şeker ben de makinenin onune oturur onun donmesini seyrederdim hayranlıkla
batuone' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çamaşır makinesi fantezim Genişletmek için tıkla ... çok şeker ben de makinenin onune oturur onun donmesini seyrederdim hayranlıkla
Dafny Üye Konu Sahibi batuone' Alıntı: küçüklük işte naapcan başka Genişletmek için tıkla ... bi de şaşırırdım çok garip bir şeymiş gibi
batuone' Alıntı: küçüklük işte naapcan başka Genişletmek için tıkla ... bi de şaşırırdım çok garip bir şeymiş gibi
PhyscoDevil Üye batuone' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çamaşır makinesi fantezim Genişletmek için tıkla ... adam karizma_TR
batuone' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çamaşır makinesi fantezim Genişletmek için tıkla ... adam karizma_TR
Dafny Üye Konu Sahibi PhyscoDevil' Alıntı: sen bosver onu emzik bi insana bu kadar mı yakisr yahu!! Genişletmek için tıkla ... lafı agzımdan aldın --------------- Ekleme --------------- batuone' Alıntı: öyleyim işte naapcan Genişletmek için tıkla ... alim seni ablama
PhyscoDevil' Alıntı: sen bosver onu emzik bi insana bu kadar mı yakisr yahu!! Genişletmek için tıkla ... lafı agzımdan aldın --------------- Ekleme --------------- batuone' Alıntı: öyleyim işte naapcan Genişletmek için tıkla ... alim seni ablama
Dafny Üye Konu Sahibi Necmati™;2869357' Alıntı: en fazla çarşamba günü benim resimde burda Genişletmek için tıkla ... en geç demek istedin sanırım
Necmati™;2869357' Alıntı: en fazla çarşamba günü benim resimde burda Genişletmek için tıkla ... en geç demek istedin sanırım
Dafny Üye Konu Sahibi Necmati™;2870362' Alıntı: yav ne farkeder Genişletmek için tıkla ... çok fark eder şu ifadeyi koymaaa
Necmati™;2870362' Alıntı: yav ne farkeder Genişletmek için tıkla ... çok fark eder şu ifadeyi koymaaa
Reşwan Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: 2 tane de benden Birinde bilgisayarı ilk aldığımız zamanlarda çekilmiştim, ağzımdaki sakızdır Diğeri de bizim evin yasaklı odası beyaz odaydı bir zamanlar orda çekilmiştim Kaç yaşımda olduğumu bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... eee bu yaşta bilgisayar başında olursa yönetici olur tabi yakışır küçüklükte güzelmiş bende yarın eklerim bir kaç tane
TuRkiShCowboy' Alıntı: 2 tane de benden Birinde bilgisayarı ilk aldığımız zamanlarda çekilmiştim, ağzımdaki sakızdır Diğeri de bizim evin yasaklı odası beyaz odaydı bir zamanlar orda çekilmiştim Kaç yaşımda olduğumu bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... eee bu yaşta bilgisayar başında olursa yönetici olur tabi yakışır küçüklükte güzelmiş bende yarın eklerim bir kaç tane
Dafny Üye Konu Sahibi bayciwan' Alıntı: eee bu yaşta bilgisayar başında olursa yönetici olur tabi yakışır küçüklükte güzelmiş bende yarın eklerim bir kaç tane Genişletmek için tıkla ... haklısın dgru
bayciwan' Alıntı: eee bu yaşta bilgisayar başında olursa yönetici olur tabi yakışır küçüklükte güzelmiş bende yarın eklerim bir kaç tane Genişletmek için tıkla ... haklısın dgru
Dafny Üye Konu Sahibi Necmati™;2875533' Alıntı: bu akşam koyuyorum unutturma bana Genişletmek için tıkla ... tamam unutma
Necmati™;2875533' Alıntı: bu akşam koyuyorum unutturma bana Genişletmek için tıkla ... tamam unutma