Üyelerimizden Kendi Yazdıkları Teknoloji Haberlerini / İncelemeleri Bekliyoruz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Üyelerimizden Kendi Yazdıkları Teknoloji Haberlerini / İncelemeleri Bekliyoruz ...
Cep - GSM - Teknoloji Haberleri & Hazır Mesajlar ana forum bölümümüzün hemen altına Üyelerden Gelenler alt forum kategorimizi açtık. Bu bölümlerdeki amaç, üyelerimizin de kendi yazdıkları teknoloji haberlerini veya ürün incelemelerini düzenli paylasabilecekleri bir bölümün güzel olacağı ...

Üyelerden Gelenler
Maxicep üyelerinin yazmış oldukları yeni güncel teknoloji haberleri ile ürün incelemeleri / anlatımları ...
Üye Haberleri
Üye İncelemeleri
Bu bölümlerde kendiniz yazarak gönderdiğiniz haberler, direkt veya sitemizin haber editörleri tarafından düzenlenerek/derlenerek sitemizin ana sayfa teknoloji haberlerinde yer alabilir. Böylece, sizlerin yazmıs oldugu ürün incelemeleri / tanıtımları veya teknoloji haberlerini hergün binlerce kişiye duyurmuş olacaksınız.

Unutmadan söylemeliyiz ki, bu bölümde düzenli haber veya inceleme yazan arkadasları zamanla haber editörü yapma durumumuz söz konusu olabilir.

Başka kaynaklardan birebir alınan alıntı haberler, yazılar, incelemeler direkt silinecektr.
Sürekli alıntı baslık açan üyeler hakkında cezai işlem uygulanabilir... Lütfen bölümü amacında kullanalım .

İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: PCKopaT™, Laz¥, CryDaqqeR ve 8 diğerleri

arslansem

arslansem

Üye
Güzel bölüm :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hayırlısı olsun.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Anlamlı olmuş tebrikler.....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel düşünce..

maxibrk

maxibrk

Üye
Az önce farkettim ben de:)
Hayırlı olsun:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun ... :)

Henry

Henry

Üye
Teknoloji Makalesi Diyorsunuz Yani :hmmm

merty24

merty24

Üye
hayırlısı olsun

Odysseus

Odysseus

Üye
Bakalım ne cevherler varmış sitemizde.

Editör adaylarını bekliyoruz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
çok güzel incelemeler gelecektir bundan eminim,en azından takip etme sorularımıza cevap bulma imkanı olacaktır:oke:
Hayırlı olsun yeni bölümümüz..

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Özgün Yazının Yerin Hiçbirşey Tutmaz..

Güzel Düşünce & Fikir.

CK1991

CK1991

Üye
katılımı sağlıycak bi düşünce tebrikler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun.

passiv€ aggressiv€

Üye
hayırlı olsun

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben şuanda 2 inceleme eklemiştim zaten siteye biri sennheiser kulaklık biriside sony t900 fotograf makinesi, artık bunları görebilcegimiz bir yer açılması güzel olmuş tebrikler hayırlı olsun

elive

elive

Emekli Yönetici
en kıymetli şey fikir,düşüncedir..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kimse yazmıyo ama ..2.3 kişi yazmış ... Talebin yüksek olacağını düşünmüştüm ama zor iş ışte ....

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Böyle bir beklentim vardı. Ama biraz daha değişik. Sinema haberlerininde ana sayfada yayınlanması

--------------- Ekleme ---------------

Kimse yazmıyo ama ..2.3 kişi yazmış ... Talebin yüksek olacağını düşünmüştüm ama zor iş ışte ....

zamanla aktiflik sağlanacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt