Catty
Emekli Yönetici
Üye Gribi Dişini Çektirdi :):):)
Dün gece duş aldıktan sonra amansızca başlayan en arkanın bir önündeki dişimin ağrısı beni neredeyse komaya soktu , hem psikolojik olarak hemde tahrişsel olarak 
Sanki bana birisi ölümden ölüm beğen diyordu ki o anda ben dedim ki '' Allah'ım Sen bu ağrıyı düşmanıma bile verme ''Tam bunu derken düşündüm ki ;
Küçücük hata ve kayıpların insanı ne kadar büyük zarara soktuğu !
Ben 8 yaşındayken en son doktora gittim oda aynı sebepten di '' Diş çektirmek ''
Çektirdikten sonra dişlerime çok iyi baktım bembeyaz dişlerim vardır halende öyle , okulda bütün herkez bayılır dişlerime

o derece yani
ama Şimdi diyeceksiniz o ki iyi baktın bu dişini niye çektirdin ?
İşte cevabı ;
--Bir gün yemek veriliyordu bir hayır kurumunda , orda yemek yiyordum bir anda arka dişimden '' Kat '' diye ses geldi meğer dişimin bir kısmı kırılmış ( bu olaydan sonra Annem ve akrabalarım haricinde kimsenin tabaktaki yemeğini yemedim yoksa yine porselen yeyip dişlerimi kırardım
)
Kısacası gece hiç uyumadım 2 dakikada bir lavobada gargara yaparak acısını dindirmeye çalıştım ve hiç uyumadan sabaha ulaştım .. İlk hedefim karşı apartmandaki diş teknisyenine gitmekti , sabah kalktım para aldım hemen Mustafa abime ( Diş teknisyeni ) koştum ( Hiç yemek yememiştim karnım açtı
)
Ve morfini verince benim tansiyonum düştü ve bayıldım ( Bu ilk bayılmam oldu )
Bayılmak çok eğlenceli ve rahatlatıcıymış
( Şaka bir yana Allah kimsenin başına vermesin
)
Hemen burnumda bir yanma hissettim ve o anda o gün içerisinde yaşadıklarım gözümün önünden şerit gibi geçti .. Kolonya burnumu yakmış Meğer
Uyandığımda baktım ki çay getirmişler önüme birazda yağsız Boyoz
yemedim tabiki
Neyse yanağım komple uyuşmuştu tükürük yığılmış ağzımda fakat tüküremiyorum çünkü çene kaslarım uyuşmuş
Boşver dedi Mustafa abim , ve yatırdı beni dişimle biraz cebelleşti ve dedi ki '' Bu dişi çekmeye kıyamadım çok sağlammış ( Dişim Dolguya izin vermedi
)
Ve dişimi gösterdi bana çekince !
Baktım Sapasağlam sadece kenarı kırılmış ve delinmiş meğer o küçücük delikmiş bana bu işkence yapılırcasına uğradığım acıyı çektiren
neyseki kurtuldum bu illetten artık yeni bir diş yaptırma macerasıyla karşınıza çıkıncaya dek dişinize iyi bakın Maxicep Ailesi
Saygılar Hürmetler
Maxicep Bağımlısı !

Sanki bana birisi ölümden ölüm beğen diyordu ki o anda ben dedim ki '' Allah'ım Sen bu ağrıyı düşmanıma bile verme ''Tam bunu derken düşündüm ki ;
Küçücük hata ve kayıpların insanı ne kadar büyük zarara soktuğu !
Ben 8 yaşındayken en son doktora gittim oda aynı sebepten di '' Diş çektirmek ''
Çektirdikten sonra dişlerime çok iyi baktım bembeyaz dişlerim vardır halende öyle , okulda bütün herkez bayılır dişlerime

o derece yani

ama Şimdi diyeceksiniz o ki iyi baktın bu dişini niye çektirdin ?
İşte cevabı ;
--Bir gün yemek veriliyordu bir hayır kurumunda , orda yemek yiyordum bir anda arka dişimden '' Kat '' diye ses geldi meğer dişimin bir kısmı kırılmış ( bu olaydan sonra Annem ve akrabalarım haricinde kimsenin tabaktaki yemeğini yemedim yoksa yine porselen yeyip dişlerimi kırardım
)Kısacası gece hiç uyumadım 2 dakikada bir lavobada gargara yaparak acısını dindirmeye çalıştım ve hiç uyumadan sabaha ulaştım .. İlk hedefim karşı apartmandaki diş teknisyenine gitmekti , sabah kalktım para aldım hemen Mustafa abime ( Diş teknisyeni ) koştum ( Hiç yemek yememiştim karnım açtı
)Ve morfini verince benim tansiyonum düştü ve bayıldım ( Bu ilk bayılmam oldu )
Bayılmak çok eğlenceli ve rahatlatıcıymış
( Şaka bir yana Allah kimsenin başına vermesin
)Hemen burnumda bir yanma hissettim ve o anda o gün içerisinde yaşadıklarım gözümün önünden şerit gibi geçti .. Kolonya burnumu yakmış Meğer

Uyandığımda baktım ki çay getirmişler önüme birazda yağsız Boyoz

yemedim tabiki

Neyse yanağım komple uyuşmuştu tükürük yığılmış ağzımda fakat tüküremiyorum çünkü çene kaslarım uyuşmuş
Boşver dedi Mustafa abim , ve yatırdı beni dişimle biraz cebelleşti ve dedi ki '' Bu dişi çekmeye kıyamadım çok sağlammış ( Dişim Dolguya izin vermedi
)Ve dişimi gösterdi bana çekince !
Baktım Sapasağlam sadece kenarı kırılmış ve delinmiş meğer o küçücük delikmiş bana bu işkence yapılırcasına uğradığım acıyı çektiren

neyseki kurtuldum bu illetten artık yeni bir diş yaptırma macerasıyla karşınıza çıkıncaya dek dişinize iyi bakın Maxicep Ailesi

Saygılar Hürmetler
Maxicep Bağımlısı !