Üye Gribi Dişini Çektirdi :):):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üye Gribi Dişini Çektirdi :):):)
Dün gece duş aldıktan sonra amansızca başlayan en arkanın bir önündeki dişimin ağrısı beni neredeyse komaya soktu , hem psikolojik olarak hemde tahrişsel olarak :)

Sanki bana birisi ölümden ölüm beğen diyordu ki o anda ben dedim ki '' Allah'ım Sen bu ağrıyı düşmanıma bile verme ''Tam bunu derken düşündüm ki ;

Küçücük hata ve kayıpların insanı ne kadar büyük zarara soktuğu !

Ben 8 yaşındayken en son doktora gittim oda aynı sebepten di '' Diş çektirmek ''

Çektirdikten sonra dişlerime çok iyi baktım bembeyaz dişlerim vardır halende öyle , okulda bütün herkez bayılır dişlerime :):)

o derece yani :)

ama Şimdi diyeceksiniz o ki iyi baktın bu dişini niye çektirdin ?

İşte cevabı ;

--Bir gün yemek veriliyordu bir hayır kurumunda , orda yemek yiyordum bir anda arka dişimden '' Kat '' diye ses geldi meğer dişimin bir kısmı kırılmış ( bu olaydan sonra Annem ve akrabalarım haricinde kimsenin tabaktaki yemeğini yemedim yoksa yine porselen yeyip dişlerimi kırardım :))

Kısacası gece hiç uyumadım 2 dakikada bir lavobada gargara yaparak acısını dindirmeye çalıştım ve hiç uyumadan sabaha ulaştım .. İlk hedefim karşı apartmandaki diş teknisyenine gitmekti , sabah kalktım para aldım hemen Mustafa abime ( Diş teknisyeni ) koştum ( Hiç yemek yememiştim karnım açtı :))

Ve morfini verince benim tansiyonum düştü ve bayıldım ( Bu ilk bayılmam oldu )

Bayılmak çok eğlenceli ve rahatlatıcıymış :ehe ( Şaka bir yana Allah kimsenin başına vermesin :))

Hemen burnumda bir yanma hissettim ve o anda o gün içerisinde yaşadıklarım gözümün önünden şerit gibi geçti .. Kolonya burnumu yakmış Meğer :)

Uyandığımda baktım ki çay getirmişler önüme birazda yağsız Boyoz :)

yemedim tabiki :)

Neyse yanağım komple uyuşmuştu tükürük yığılmış ağzımda fakat tüküremiyorum çünkü çene kaslarım uyuşmuş

Boşver dedi Mustafa abim , ve yatırdı beni dişimle biraz cebelleşti ve dedi ki '' Bu dişi çekmeye kıyamadım çok sağlammış ( Dişim Dolguya izin vermedi :()

Ve dişimi gösterdi bana çekince !

Baktım Sapasağlam sadece kenarı kırılmış ve delinmiş meğer o küçücük delikmiş bana bu işkence yapılırcasına uğradığım acıyı çektiren :)

neyseki kurtuldum bu illetten artık yeni bir diş yaptırma macerasıyla karşınıza çıkıncaya dek dişinize iyi bakın Maxicep Ailesi :)

Saygılar Hürmetler
Maxicep Bağımlısı !

pisicikk

pisicikk

Üye
ufacık delik bayılmana bile sebep olmuş :(
büyük geçmiş olsun...

şuan iyi olmalısın, bu olayı bu kadar neşeli anlattığına göre ;)

researcher

Üye
Neyse ...ya bide disci korkun olsaydı... :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
geçmiş olsun :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Geçmiş olsun.:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Geçmiş olsun Bilal.

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
hımm..
hümmm...
kem küm...
Geçmiş olsun.

Bora

Bora

Üye
Büyük geçmiş olsun.Acısını bilirim. ..:(

Candy

Candy

Üye
Geçmiş olsun :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ufacık delik bayılmana bile sebep olmuş :(
büyük geçmiş olsun...

şuan iyi olmalısın, bu olayı bu kadar neşeli anlattığına göre ;)
Çok iyiyim şükür :) Teşekkür ederim :):)

Neyse ...ya bide disci korkun olsaydı... :)

Çok korkarım dişçilerden ama bizim dişçiyi görsen melek melek :):) espri yapa yapa çekti dişimi , Zaten Bişey hissetmedim :)

Eyvallah :) Allah başına vermesin :)

Eyvallah :) Allah başına vermesin :)
Geçmiş olsun Bilal.
Teşekkür ederim Sağol :)

hımm..
hümmm...
kem küm...
Geçmiş olsun.

Sağol sanada Geçmiş olsun Öksürüyorsun :)

Büyük geçmiş olsun.Acısını bilirim. ..:(

Evet çok acıtıcı Aman yarabbim beynime zonkluyordu ilk defa böyle acı çektim :(Sağlık çok önemli :)

Sağol Burcu

bydoqan

bydoqan

Üye
geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt