Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uydudan kapali iphoneyi tr de aciyorlarmi yardim!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyluoglu
Üye
Konu Sahibi
uydudan kapali iphoneyi tr de aciyorlarmi yardim!!!!
uydudan kapali iphoneyi tr de aciyorlarmi arkadaslar
OGUZHAN432
Üye
ya biraz bilgi verirmisin ıphoneden anlamam ama bnce biraz bilgi ver yani evrakları varmı yok mu kaçak mı yurtdışından mı geldi noldu
koyluoglu
Üye
Konu Sahibi
ben burda bi zencide aldim iki gun sonra kapandi
--------------- Ekleme ---------------
bende yurt disindayim bir zenciden aldim iki gun sonra kapandi yarin arkadas tr ye gidiyor aciyorlarmi acaba
Dawn
Emekli Yönetici
cihaz nasıl kapandı yani hiç çalışmıyormu yoksa çalışıyorda sim kartınımı kabul etmiyor biraz daha konuyu aç
koyluoglu
Üye
Konu Sahibi
ewet arkadasim alet calisiyor ama sim kart kabul etmiyor hat bulamiyorum
--------------- Ekleme ---------------
burda kirdirdim ama adam operatorden kapatmislar dedi
Dawn
Emekli Yönetici
operatöreden nasıl kapatılabilinirki kırma işlemini yaptıktan sonra normalde her hattı acması lazım
şuda var versiyon 3,1 ise zaten kırma işlemi başarısız olur kırma işlemi 3,0 ve alt versiyonlara yapılır versiyonunu kontural et
koyluoglu
Üye
Konu Sahibi
yok 3.0 idi kirdirdim iki gun kullandim demdek ki birinden calmis oda gidip kapattirmis ama simdiki versiyonu 3.1 ben update yaptim bakalim arkadasla gonderdim teli olursa olur olmazsa ipod gibi kullanmaya dewam
Dawn
Emekli Yönetici
keşke 3,1 yapmasaydın arkadaşım 3.0 arızalandıgında yaptırabilirdin ama 3,1 cok zor hatta imkansız
babacab bak pasaport kayıdı yurt dısından gelen cihazlara uygulanır turkiyede kayıt altına alınır senin problemin banbaşka bişey senin sorunun iphonenın versiyonunun 3,1 olmuş olması 3.1 versiyonlar henuz kırılmadı pasaportla kayıtı felan unut onlar banbaşka şeyler senın ıcın önemli olan 3.1 wersiyonunun kırlmasını beklemek su an kırlmadı umarım anlatabilmişimdir
koyluoglu
Üye
Konu Sahibi
saol kardesim eline saglik
Dawn
Emekli Yönetici
sende saol yakın bir zamanda cıkcak hatta 12 sinde diyorlar cok bekleyen var
dertliii
Üye
200 tl ye bir sitede sim kilitli iphonları açıyorlarmış arkaaşlar amerikadan bilginize.