Uydu Kanal Neden Bulamıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Uydu Kanal Neden Bulamıyor?
Arkadaşlar ben Digiçağ At-6010 D uydu alıcısına digiçağın sitesinden yazılım attım. Yazılım yükleyince uyduya reset attım. Sonra ayarları yapınca kanal aramak için Türksat 1C nin üstüne geldim sinyal yoktu ve kanal arayınca hiçbir kanal bulamıyor bunun çaresi nedir yardım ederseniz çok mutlu olacam. Birde OTA Update var o nedir?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cıhaz güncelleme o

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Astrosman bu konularda bilgilidir bir pm at istersen :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tavsiyem kumandasını kullanman direk enerjı kesımı yapma turksat promosyon kanalının frekansıyla aratırsan hepsıni bulur

asali97

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bunun için şifreli kanalları kırabilecek yazılım var mı yardım edin.Güncel olsun şifreli kanalları kırsa yeter Digiçağ At-6010 D H/W:V16.00.A1

gishak

Üye
Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum. Goldmaster SAT-69000 FTA uydu alıcısı kullanmaktayım. İkili LNB var. markasını bilmiyorum. Daha önce tek TVde kullanıyordum. İkinci alıcıyı ekleyince problem yaşamaya başladım. Şimdi tek alıcıile bile çok sınırlı kanal gösteriyor. Kanal D, Show ve star yok. tekrar tekrar arama yaptırmama rağmen birşey değişmedi. Sinyal ayarların baktığımda üstteki %90 alttaki % 36 gösteriyor. bazan alttaki hiç gçstermiyor. Çanağın yönü ile oynadım ama enyüksek sinyal bu. daha fazla olmuyor. Bu durumda aramayı mı bilmiyorum. Halen çanak yönünde mi sorun var yoksa LNB de mi sorun var. yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Üst Alt