KatılıyorumAslında o uygulamalar telefonunuza zarar vermiyor siz kullanmasını bilmediginiz için telefonunuz zarar görüyor gardaşlarrrr![]()

gl tools uygulamasını kurduğum anda gitti amaAslında o uygulamalar telefonunuza zarar vermiyor siz kullanmasını bilmediginiz için telefonunuz zarar görüyor gardaşlarrrr![]()

dostum, zaten kullanmasini bilmeyipte tele zarar veren kisiler icin acildi bu konu.... dikkatli kullansinlar, yada kullanmasinlar,,,,Aslında o uygulamalar telefonunuza zarar vermiyor siz kullanmasını bilmediginiz için telefonunuz zarar görüyor gardaşlarrrr![]()
Dostum özelden mesajın kapalı, mecbur burdan yazıcam bi yardım edin yoksa Gelemem ben böyle kitlenmelere.Bana göre hiçbiri sakat yada zararlı değil dürüst olmak gerekirse.![]()

geçmiş olsunBaska cihazlarin klavye ve launcher gibi uygulamalarini telefonunuza portlarken cihazinizi brick yapabilirsiniz dikkatli olmak lazim.
Orn: gecen arkadas t50'ye touchwiz portlamaya calisirken cihaz brick oldu servise gondericek
Konuya bendende destek gelsin bari;
Xposed Framework , birbiri ile çakışan tweaklar kullanılması halinde nadirde olsa boot loop a gidebilir cihaz.
Lucky Patcher, yanlış bir sistem apk sının yamalanması halinde geçici sistem hataları oluşabilir.
Baska cihazlarin klavye ve launcher gibi uygulamalarini telefonunuza portlarken cihazinizi brick yapabilirsiniz dikkatli olmak lazim.
Orn: gecen arkadas t50'ye touchwiz portlamaya calisirken cihaz brick oldu servise gondericek

ya bu arada touchwiz sadece bir launcher. launcher portlamada hata olsa bile telefon bootlop yapar.
custom rom yükleyerek düzeltirsin cwmden.kolay işler bunlar.
cyanogenmod kullanan arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde ikinci ekranı simule et ayariyla kesinlikle oynamasin.cihaz bootlop bile yapmaz.telefon modeli yazar sonra simsiyah bir ekran
(don't work recovery mod.only works downloading mod. )