Haber UYARI..! Android cihazınıza zarar verecek programlara DİKKAT EDİN..!

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
Galaxy y

olcay 38

olcay 38

Üye
garip
FATAL ERROR
benim arkadasta yandi ve acilmadi
405 NOT ERROR FOUND !!!

• Beğen
Tepkiler: Jsnow492
lazye

lazye

Üye
Valla ısınma ve şarj az gidiyor başka birşey yok :)

olcay 38

olcay 38

Üye
ama sorun cikariyodur gene de batarya sismesi ornek
arkadasinki ole olunca tirstim 827 yaptim galiba

lazye

lazye

Üye
No sorun int bakabilirsiniz oyunlarda performansta veriyordu ayrıca :)

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Aslında o uygulamalar telefonunuza zarar vermiyor siz kullanmasını bilmediginiz için telefonunuz zarar görüyor gardaşlarrrr :D

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve lazye
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tamamı büyük harften oluşan başlık ve içerik metni kullanmak yasaktır. Başlığı tekrar düzenleyin.

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
gl tools harbidende fena garantilik etmişti cihazımı konu için saolun bilmeyenler var sa bilgilensinler

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten zarar vermis programlari soyleyin,,, atip tutmayin please
Aslında o uygulamalar telefonunuza zarar vermiyor siz kullanmasını bilmediginiz için telefonunuz zarar görüyor gardaşlarrrr :D
dostum, zaten kullanmasini bilmeyipte tele zarar veren kisiler icin acildi bu konu.... dikkatli kullansinlar, yada kullanmasinlar,,,,

"siz kullanmayı bilmiyosunuz" gibi saçma kelimeler kullanmayın....
her insanin basina gelir, uyarıyı vermek lazım...
dalga geçilecek bişey yok bunda....

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Fx.sasser ve Jsnow492
Parende_N

Parende_N

Üye
Ben yeni android kulanıcısıyım 512 mb yerim vadı ve malesef artık uygulama yükleyemiyorum.Acemi bir insan hangi root yöntemini denemeli?

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
bişey anlamadım

NextWorld

NextWorld

Üye
Bana göre hiçbiri sakat yada zararlı değil dürüst olmak gerekirse. :D
Dostum özelden mesajın kapalı, mecbur burdan yazıcam bi yardım edin yoksa Gelemem ben böyle kitlenmelere.:kop:
Note 4 china N9100ZCU1ANIG Telefon aldim.Fakat her şeyi risk ile yapiyorum. Ne yedek nede baska bişey yok . Cihaza uygun Cwm buldum galiba XDA da ama ingilizce iyi olmadigindan test de edemiyorum cunku yanlışsa cihaz gider.:(
Ilk adimim root idi hic umut etmediğim framaroot ile rootladim.
gereksizleri sildim
xposed kurucam fakat yedek almadigimdan riske giremiyorum.
Online Nandroid Backup ile yedek aldim fakat yuklemek icin Cwm gerekiyor. Aklimi oynaticam ve galiba 2 çeşit N9100ZCU1ANIG VAR (Emin degilim xda da bi konu oldugunda acaba benim telmi yoksa baskami derdinden aklimi oynaticam hic bisey deneyemiyorum)
Lütfen bana yardımcı olur musunuz:( :( :(

rawkid

rawkid

Üye
Baska cihazlarin klavye ve launcher gibi uygulamalarini telefonunuza portlarken cihazinizi brick yapabilirsiniz dikkatli olmak lazim.

Orn: gecen arkadas t50'ye touchwiz portlamaya calisirken cihaz brick oldu servise gondericek

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
Baska cihazlarin klavye ve launcher gibi uygulamalarini telefonunuza portlarken cihazinizi brick yapabilirsiniz dikkatli olmak lazim.

Orn: gecen arkadas t50'ye touchwiz portlamaya calisirken cihaz brick oldu servise gondericek
geçmiş olsun

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
Konuya bendende destek gelsin bari;

Xposed Framework , birbiri ile çakışan tweaklar kullanılması halinde nadirde olsa boot loop a gidebilir cihaz.

Lucky Patcher, yanlış bir sistem apk sının yamalanması halinde geçici sistem hataları oluşabilir.

Xposed kullanıyor sadece pil göstergesi icin sorun olur mu? Bide gravity box var tabii

olcay 38

olcay 38

Üye

launcherde bisi olmaz orjinak S4 u Young a portladim .apk olarak yukleniyor
ama;
*systemui.apk
*settings.apk
*klavye
portlarken dikkatli olmak gerektirir

• Beğen
Tepkiler: mic check. ve DJ_KAFADAR
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya bu arada touchwiz sadece bir launcher. launcher portlamada hata olsa bile telefon bootlop yapar.

custom rom yükleyerek düzeltirsin cwmden.kolay işler bunlar.

cyanogenmod kullanan arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde ikinci ekranı simule et ayariyla kesinlikle oynamasin.cihaz bootlop bile yapmaz.telefon modeli yazar sonra simsiyah bir ekran :)

(don't work recovery mod.only works downloading mod. )

olcay 38

olcay 38

Üye
ya bu arada touchwiz sadece bir launcher. launcher portlamada hata olsa bile telefon bootlop yapar.

custom rom yükleyerek düzeltirsin cwmden.kolay işler bunlar.

cyanogenmod kullanan arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde ikinci ekranı simule et ayariyla kesinlikle oynamasin.cihaz bootlop bile yapmaz.telefon modeli yazar sonra simsiyah bir ekran :)

(don't work recovery mod.only works downloading mod. )

it is a SOFT BRICK :D

Üst Alt