DJ_KAFADAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
geçmiş olsunROM MANAGER
Kullanılırken çok dikkat edilmeli.bilen için güvenilir ama daha deneyimsiz kullanicilar için çok tehlikeli program.
bizim bir arkadaş galaxy minide kullandı bunu yanlış rom yüklemesi yüzünden tel kapandı ve daha açılmadı hicnir tepki yoktu yani.telefonun yarı fiyatını istediler.
peki bu cihazları uzaylılar mı gelip bozuyorBana göre hiçbiri sakat yada zararlı değil dürüst olmak gerekirse.
işte bilinçli bir vatandaşdostum sen deneyimli bir kullanıcısın bu android sisteminde neyin yararlı olup neyin zararlı olacağını artık biliyorsun.
Ayrıca Telefonun Cpu hızına gerilimine ve aynı şekilde GPU gerilimleri hızları ve mhz başına düşen gerilimleri ayarlayan programlara çok dikkat edilmeli.ve LMK ayarlarıda aynı şekilde. aynı zamanda sarj akimlarina kadar derine inen programlara çok dikkat edebilmeli.USB portu yada sarj cihazinizi yakmaya kadar gider.
evet, geri kurtaramayîp, bir ton para zarar eden arkadaşlar var... onların dikkatli olması lazım...Tabiki uzaylılar değil. Ben cihazı şuana kadar en az 20-30 kere hard brick ettim (evet soft brick değil) her defasında da kurtardım, kurtardıkça da öğrendim.
Benim onlara tavsiyem garantiye yada telefoncuya göndermeden önce ufak bir araştırma yapmaları. Kanımca kendileride düzeltebilirler. Telefoncuların 50-60 tl lik format tuzağından kurtulurlar en azından.evet, geri kurtaramayîp, bir ton para zarar eden arkadaşlar var... onların dikkatli olması lazım...
Usb portu yakmak mi dedindostum sen deneyimli bir kullanıcısın bu android sisteminde neyin yararlı olup neyin zararlı olacağını artık biliyorsun.
Ayrıca Telefonun Cpu hızına gerilimine ve aynı şekilde GPU gerilimleri hızları ve mhz başına düşen gerilimleri ayarlayan programlara çok dikkat edilmeli.ve LMK ayarlarıda aynı şekilde. aynı zamanda sarj akimlarina kadar derine inen programlara çok dikkat edebilmeli.USB portu yada sarj cihazinizi yakmaya kadar gider.
akım dengesizlenmesi olmuştur yanmistir heralde.Usb portu yakmak mi dedinusta ben kalem pil ile şarj yapayım derken usb port çalışmaz oldu ne olmuştur acaba
1.2 ghz kullanıyorum alakası yokCpu Master PRO
Dusuk cihazlarda yüksek verim almak istenir fakat mesela Galaxy Y gibi cihazlarda 1024 mhz yapilirsa islemciyi yakar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?