BESTGEOGRAPHER
Üye
Usulsüz cep faturalarının yeni adresi açık hatlar
[h=2]Kimlik fotokopisi vermeden önce düşünün[/h]
Vatandaşlar kendilerinden habersiz adlarına açılan açık hatlardan dertli. Bu hatlardan dolayı başına gelmedik iş kalmayan vatandaşların son mağduriyetleri ise kimlik bilgileri ile adlarına açılan hatların kabarık faturalar ile kapılarına gelmesi.
Türkiye'nin en büyük şikayet portalı Şikayetvar'a gönderilen şikayetlerden en önemlilerinden bir tanesi de açık hatlar. Açık hatlardan dolayı polise ifade vermeye giden de var evine ve dükkanına icra gelen de var. Son olarak ise açık hatlar nedeni ile kapılarına gelen kabarık
[h=4]Kimlik fotokopisi vermeden önce düşünün![/h] Açık hatlarla ilgili dolandırıcılık şikayetleri gelmeye devam ediyor. Adına açılan
"18 yaşından küçük olup gsm hattı alamayan, suça yönelik işlerde kullanılacak
[h=2]Kimlik fotokopisi vermeden önce düşünün[/h]
Vatandaşlar kendilerinden habersiz adlarına açılan açık hatlardan dertli. Bu hatlardan dolayı başına gelmedik iş kalmayan vatandaşların son mağduriyetleri ise kimlik bilgileri ile adlarına açılan hatların kabarık faturalar ile kapılarına gelmesi.
Türkiye'nin en büyük şikayet portalı Şikayetvar'a gönderilen şikayetlerden en önemlilerinden bir tanesi de açık hatlar. Açık hatlardan dolayı polise ifade vermeye giden de var evine ve dükkanına icra gelen de var. Son olarak ise açık hatlar nedeni ile kapılarına gelen kabarık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
faturaları ortaya çıktı.[h=4]Kimlik fotokopisi vermeden önce düşünün![/h] Açık hatlarla ilgili dolandırıcılık şikayetleri gelmeye devam ediyor. Adına açılan
nedeni ile kullanmadığı
için aşırı yüksek
ödemek zorunda kalan M.K. şikayetini şöyle dile getirdi:"18 yaşından küçük olup gsm hattı alamayan, suça yönelik işlerde kullanılacak
arayanların adresi açık hatlar. Adıma
alabilmek için kimlik bilgilerim ile bir gsm operatörü bayiine gittim. Nüfus cüzdanımın fotokopisini verdim. İşte asıl şikayet bundan sonra başlıyor. Benim iznim, bilgim ve imzam olmadan kimlik fotokopisinden bir kopya daha çıkartıp, üzerine 'Aslı Gibidir' mührü, bayii kodu/kaşesi ve bayii yetkilisi imzası ile bir tane faturalı
çıkartılarak kullanıma açılmış. Sözleşmedeki imza, anne kızlık soyadı ve adres bana ait değil. Biriken faturalar ödenmeyince evime borcun ödenmemesi durumunda haciz işlemlerinin başlatılacağı bilgilendirilmesi yapıldı. Birilerinin çıkarı için ben mağdur oldum. Piyasada açık
olarak bilinen yasal satışına izin verilmeyen hatlar mevcut ve bu hatların her biri aslında masum insanları mağdur ediyor. Daha fazla vatandaşımızın mağdur kalmaması adına bu konuda yasal düzenlemelere gitmesini bekliyoruz."