üstüne ne kadar eder sizce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye

bak yukarıda verdiğim ürün benim cihazımdı bir telefoncuya gitmiştim adam bana 150 TL ye alırız demişti bende dalgamı geçiyorsunuz diyip çıkmıştım ve bir hafta sonra başka telefoncuda neo v alsam ne kadara sayarsınız dediğimde 350 TL ye alırız demiştiler ve bende sinirlenerek cihazımı gittigidiyor'a koymuştum cihazı pazar günü koymuştum perşembe günü satılmıştı cihazım...

ama gittigidiyor komisyon alıyor 445 TL ye koymuştum 45 TL gittigidiyor almıştı...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

bak yukarıda verdiğim ürün benim cihazımdı bir telefoncuya gitmiştim adam bana 150 TL ye alırız demişti bende dalgamı geçiyorsunuz diyip çıkmıştım ve bir hafta sonra başka telefoncuda neo v alsam ne kadara sayarsınız dediğimde 350 TL ye alırız demiştiler ve bende sinirlenerek cihazımı gittigidiyor'a koymuştum cihazı pazar günü koymuştum perşembe günü satılmıştı cihazım...

ama gittigidiyor komisyon alıyor 445 TL ye koymuştum 45 TL gittigidiyor almıştı...
işte bu iyi oldu sağolasın

avcitalip

avcitalip

Üye
işte bu iyi oldu sağolasın
yardımcı olabildiysem ne mutlu,dediğim gibi sat bütçen yeterse benim gibi galaxy s2 al s3 ün gelmesiyle fiyatlar inecek inşallah gs3 2000TL den açılış yaptı hadi bakalım...

x-scarface

x-scarface

Üye
başkan şu konu başlığı çok fena olmuş değiştir istersen :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
düşer düşer bende bekleyeceğim :D

avcitalip

avcitalip

Üye
hiç yoktan 1.000TL yi görür bence :D

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl yi görürse iyi bence alırım

avcitalip

avcitalip

Üye
1000 tl yi görürse iyi bence alırım

Telefoncuların Korkulu Rüyası :naughty: ama yapacak birşey yok tanıdık bir telefoncu var burada sana 1.350 TL den veririm dedi ama bekleyeceğim zaten şuanda param yok 500 TL param var yazın çalışıp alın teriyle kazanıp alacam zaten o sırada ucuzlar diye düşünüyorum galaxy s3 zaten bu hafta içi felan piyasaya sürülecekmiş

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuların Korkulu Rüyası :naughty: ama yapacak birşey yok tanıdık bir telefoncu var burada sana 1.350 TL den veririm dedi ama bekleyeceğim zaten şuanda param yok 500 TL param var yazın çalışıp alın teriyle kazanıp alacam zaten o sırada ucuzlar diye düşünüyorum galaxy s3 zaten bu hafta içi felan piyasaya sürülecekmiş

evet bende spot alırım garantiye gerek yok

avcitalip

avcitalip

Üye
evet bende spot alırım garantiye gerek yok

sakın haa galaxy s2 tehlikeli cihaz kullanırken işlemcileri yakarsın birde ondan sonra paran havaya gider ama senin bileceğin iş karışamam...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
:D o zaman şimdiden hayırlı olsun ne diyelim...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
daha yeni bi telefoncuya gösterdim telimi 400 verdi iyi demi

mega2

mega2

Üye
beyler blackberry 9300 curve var gecen sene 2011 agustos ayında alınma. kutusu,faturası vb herşeyi duruyor sizce kaça gider?

avcitalip

avcitalip

Üye
Bende temmuzda s2 alıcam da ne kadar ucuzlar bilmiyorum.. Yalnız ben işlemci yakma olayını anlamadım yahu :D

çok yüklenirsen soğutma olmadığı için yanıyormuş :naughty: s3 leri merak ettim onlar nasıl dayanıyorlar :D

klongs

klongs

Üye
Bende temmuzda s2 alıcam da ne kadar ucuzlar bilmiyorum.. Yalnız ben işlemci yakma olayını anlamadım yahu :D

samsungun bir modelinde yanmıştı ama o galaxy s2 değil galaxy s2 skyrocket s2nin amcaoğlusu :D

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt