Praetor
Emekli Yönetici
Buyur kardeş biri benim, bir sorun mu varDavut™;1951177' Alıntı:Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)![]()

Buyur kardeş biri benim, bir sorun mu varDavut™;1951177' Alıntı:Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)![]()

Açtı len seni, MaxiGandalf
Beyaz da sakal lazım şimdi sanaDüşünüyoruz bunu
Hepsi bir yana bir MaxiFanatiği olan seni yürekten kutluyorum Enes'ciğim. Kim ne derse desin, hak ederek aldın!.. Tadını çıkart bu en üstlerde seyreden ağır rütbenin.
Bu arada gelen pek çok yorum espri gibi de olsa "yaşlı" gösterme kavramı boşuna değil.
Eskisinden çok daha fazla olgunluk ve sorumluluk beklenecek şu anda senden. Zira neredeyse bir yönetici sorumluluğu var artık omuzunda. Sen MaxiCep'in bir generalisin!.. O nedenle her türlü tavrın daha bir göz önünde olacak. Bu hem iyi hem kötüTabii ben rütbene uygun davranacağından şüphe duymuyorum o nedenle "iyi" olarak nitelendirmek daha yerinde olacak.
Kutlarım Enesim...
Not: Kıskananlar çatlasın. Hani burada olmak isteyip de olamayanlar, hani sana sinir olanlar, hani yalnızca "bir üye" olarak bu denli yükselmenin yanına bile yaklaşamayanlar. Anladın sen onu![]()

Buyur kardeş biri benim, bir sorun mu var
![]()
Ben açtığımda o vardı sayfada...

Bir ara daha yüksek rütbeler önermiştim.Hasan sana sabret biraz dedik değil mi ?
Biliyorum birazdan sürüyle eleştiri alacağım hepsine açığım çünkü bu foruma emek verdim![]()
Hasan sana da ayrıca teşekkür ediyorum![]()
Başka rütbemiz var mı?![]()

Davut™;1951247' Alıntı:Hasandı...Ben açtığımda o vardı sayfada...
Şunuda ekleyim Yeni üye olduğumda 1000 mesaj atanı kıskanırdım çok fazla derdim...Şimdi 3500'ü geçtim şimdi çok az geliyor gözüme artık...Neden ki...![]()

Aynı konu vardı yahuNeyse düşünmen yeter sağol ablacim
![]()

Aynı konu vardı yahuNeyse düşünmen yeter sağol ablacim
![]()

link verin bana burada imiş konu tebrikler enes

http://www.maxicep.com/maxi-kutlama...wboy-enes-abim-general-olduuuuu-d-297830.html
önemli olan düşünmek ama değilmi