Üsttekine Miras Olarak Ne Bırakırdınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rütbemi.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Para Cüzdanımı .. :tebessüm:

Enes

Enes

Üye
beton gibi 3310 ilerde milyar dolar edecek

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Canım ablacığıma Gitarımı bırakırdım benim için çok değerlidir :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Şarkı Albümüm , Msnem Ve Hesaplarım :tebessüm: ( Özellikle Msnem Benim İçin Çok Değerlidir.. )

En değerli arkadaşımı papağanım Çapak'ı.Birde yanında promosyon olarak XBox'ımı verebilirim ve yanında bas gitarımı :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Canım ablacığıma Gitarımı bırakırdım benim için çok değerlidir :tebessüm:
Gitarmı Çok İsterim Yahu Bir Türlü Almadılar Bana :ağlarım: Sana mı Sana Fotoğraf Albümüm Ve En Değer Verdiğim Eşyalarımı Verirdim..

En değerli arkadaşımı papağanım Çapak'ı.Birde yanında promosyon olarak XBox'ımı verebilirim ve yanında bas gitarımı :ehe
Papagan mı Çapak mı Yolla Yolla İyi anlaşırızz :tebessüm:
Sana mı Oyuncak Keçimi :kıskıs:

• Beğen
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Gitarmı Çok İsterim Yahu Bir Türlü Almadılar Bana :ağlarım: Sana mı Sana Fotoğraf Albümüm Ve En Değer Verdiğim Eşyalarımı Verirdim..

Papagan mı Çapak mı Yolla Yolla İyi anlaşırızz :tebessüm:
Sana mı Oyuncak Keçimi :kıskıs:

İlk tanıştığımızda gözünde çapak vardı adı öyle kaldı :kıskıs: oyuncak hayvanlarla iyi anlaşırım :ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çok teşekkür ediyorum canım ablacım eminim onlarda senin kadar,gönlün kadar güzeldir :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bende de bas gitar eksikti Kaan :) Elektro ve klasik var o yok :) Ama klasik gitarı ikisi de tutamıyor bence :tebessüm:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Bende de bas gitar eksikti Kaan :) Elektro ve klasik var o yok :) Ama klasik gitarı ikisi de tutamıyor bence :tebessüm:

Bas gitarın yeri ayrıdır.Hele bir de güzel rifflerinde bütün grup bas gitariste bağlıdır.Bas gitarist yeteneksiz ise grup belirli bi seviyede kalır en fazla piyasa müzisyeni olur lakin bas gitaristi sağlam ise elektro gitariste orta seviye bile olsa grup üst seviyelere gelebilir.Bir şarkı esnasında diğer grup üyelerinin yeteneksizliğini bas gitarist örtebilir ve yeteneğini açığa vurabilir.Bateri grubun betonu ise bas gita çimentosu elektro gitar boyası vokal desenidir.Bas ve baterl olmadan olmaz yani.Ayrıca bas gitaristler çoğu elektro gitarist gibi egolarını tatmin etmekle uğraşmaz.Elektro gitarist ve vokalist ön planda övgü alırken baterist ve bassist arka planda müzik yapar.Benim görüşüm bu.Klasik gitar zaten kullanıldığı müzik türünden dolayı apayrı bir dünya.Gerçi bas gitar her müzikte kullanılır ama.

Bu arada verecek neyim kaldı onu düşünüyorum.Laptopum ve masaüstü bilgisayarım, telefonum da sana :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Mirasımı bırakırdım Einsten was here :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Cdlerimi :tebessüm:

tarxhn

tarxhn

Üye
eğitim hayatımda geride kalan en değerli varlıklarım kitaplarımı

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Kalemliğimi Onlarca Kalem Var içinde.. Şarkı Albümümü..

İncİnat

İncİnat

Üye
94 gb lık rock-metal koleksiyonumu

Üst Alt