minoo Üye o yzden sna bıraktm ztn iyi bakarsın yok la bna kedi bırak köpek fobim war sanaaaaaa iphone bırakıyorm
o yzden sna bıraktm ztn iyi bakarsın yok la bna kedi bırak köpek fobim war sanaaaaaa iphone bırakıyorm
Revengeful Emekli Yönetici iphone 4 bırak Bişe olmaz ya sibirya kurdu benimki. Dost canlısı ben uyurken yanıma geliyo --------------- Ekleme --------------- 2 aylık daha istemediğine eminmisin
iphone 4 bırak Bişe olmaz ya sibirya kurdu benimki. Dost canlısı ben uyurken yanıma geliyo --------------- Ekleme --------------- 2 aylık daha istemediğine eminmisin
Revengeful Emekli Yönetici ama çok oyuncu ve sürekli oynamak ve gezmek istiyor. Ondan sonra onu eve kapatırsan psikolojik travma yaşıyor illa onla oynayacaksın yoksa senin hayatını zehir eder uyurken hep yanıma yatıyoya gülmekten ölüyorum
ama çok oyuncu ve sürekli oynamak ve gezmek istiyor. Ondan sonra onu eve kapatırsan psikolojik travma yaşıyor illa onla oynayacaksın yoksa senin hayatını zehir eder uyurken hep yanıma yatıyoya gülmekten ölüyorum