Üsttekine Miras Olarak Ne Bırakırdınız?

FatoŞ

Üye
Para Cüzdanımı ..

Enes

Üye
beton gibi 3310 ilerde milyar dolar edecek

MasteLaa

Üye
Canım ablacığıma Gitarımı bırakırdım benim için çok değerlidir

Tepkiler: FatoŞ

Şarkı Albümüm , Msnem Ve Hesaplarım ( Özellikle Msnem Benim İçin Çok Değerlidir.. )

En değerli arkadaşımı papağanım Çapak'ı.Birde yanında promosyon olarak XBox'ımı verebilirim ve yanında bas gitarımı

Tepkiler: MasteLaa

FatoŞ

Üye
Canım ablacığıma Gitarımı bırakırdım benim için çok değerlidir
Gitarmı Çok İsterim Yahu Bir Türlü Almadılar Bana Sana mı Sana Fotoğraf Albümüm Ve En Değer Verdiğim Eşyalarımı Verirdim..

En değerli arkadaşımı papağanım Çapak'ı.Birde yanında promosyon olarak XBox'ımı verebilirim ve yanında bas gitarımı
Papagan mı Çapak mı Yolla Yolla İyi anlaşırızz
Sana mı Oyuncak Keçimi

İlk tanıştığımızda gözünde çapak vardı adı öyle kaldı oyuncak hayvanlarla iyi anlaşırım

MasteLaa

Üye

Gitarmı Çok İsterim Yahu Bir Türlü Almadılar Bana Sana mı Sana Fotoğraf Albümüm Ve En Değer Verdiğim Eşyalarımı Verirdim..
Çok teşekkür ediyorum canım ablacım eminim onlarda senin kadar,gönlün kadar güzeldir

MasteLaa

Üye

Bende de bas gitar eksikti Kaan Elektro ve klasik var o yok Ama klasik gitarı ikisi de tutamıyor bence

Bende de bas gitar eksikti Kaan Elektro ve klasik var o yok Ama klasik gitarı ikisi de tutamıyor bence

Bas gitarın yeri ayrıdır.Hele bir de güzel rifflerinde bütün grup bas gitariste bağlıdır.Bas gitarist yeteneksiz ise grup belirli bi seviyede kalır en fazla piyasa müzisyeni olur lakin bas gitaristi sağlam ise elektro gitariste orta seviye bile olsa grup üst seviyelere gelebilir.Bir şarkı esnasında diğer grup üyelerinin yeteneksizliğini bas gitarist örtebilir ve yeteneğini açığa vurabilir.Bateri grubun betonu ise bas gita çimentosu elektro gitar boyası vokal desenidir.Bas ve baterl olmadan olmaz yani.Ayrıca bas gitaristler çoğu elektro gitarist gibi egolarını tatmin etmekle uğraşmaz.Elektro gitarist ve vokalist ön planda övgü alırken baterist ve bassist arka planda müzik yapar.Benim görüşüm bu.Klasik gitar zaten kullanıldığı müzik türünden dolayı apayrı bir dünya.Gerçi bas gitar her müzikte kullanılır ama.

Bu arada verecek neyim kaldı onu düşünüyorum.Laptopum ve masaüstü bilgisayarım, telefonum da sana

tarxhn

Üye
eğitim hayatımda geride kalan en değerli varlıklarım kitaplarımı

Tepkiler: FatoŞ

FatoŞ

Üye
Kalemliğimi Onlarca Kalem Var içinde.. Şarkı Albümümü..

94 gb lık rock-metal koleksiyonumu