safakk Üye valla ingilizce dicem ama korkuyom valla yer beni diye neyse ozaman telefonunu kurcalamak isterdim
sonbela Üye Konu Sahibi enigma' Alıntı: bütün rock konserlerine gitmek isterdim Genişletmek için tıkla ... Rockcılara Diss yazmak isterdim
enigma' Alıntı: bütün rock konserlerine gitmek isterdim Genişletmek için tıkla ... Rockcılara Diss yazmak isterdim
enigma Üye şöyle bir konya turu yapmak isterdim ben konyalıyım (seydişehirde 15 yıl) ama aslen doğanhisar
sonbela Üye Konu Sahibi Avatarını Kendi Ellerimle Parcalamak Yok ETMEK Dünyadan Ve Tüm Hafızalardan silmek Sonrada Ucurumdan ATLAMAK Yanlız İlk o Atlasın
Avatarını Kendi Ellerimle Parcalamak Yok ETMEK Dünyadan Ve Tüm Hafızalardan silmek Sonrada Ucurumdan ATLAMAK Yanlız İlk o Atlasın
safakk Üye sonbela' Alıntı: Avatarını Kendi Ellerimle Parcalamak Yok ETMEK Dünyadan Ve Tüm Hafızalardan silmek Sonrada Ucurumdan ATLAMAK Yanlız İlk o Atlasın Genişletmek için tıkla ... bu güzel ve özel davranışından dolayı tebrik etmek
sonbela' Alıntı: Avatarını Kendi Ellerimle Parcalamak Yok ETMEK Dünyadan Ve Tüm Hafızalardan silmek Sonrada Ucurumdan ATLAMAK Yanlız İlk o Atlasın Genişletmek için tıkla ... bu güzel ve özel davranışından dolayı tebrik etmek