PrınceOfPersia Üye adanin her yerine c4 yerlestirir ve c4 patlamasini bnm vucut fonksiyonlarimin durmasina gore ayarlardim hih
adanin her yerine c4 yerlestirir ve c4 patlamasini bnm vucut fonksiyonlarimin durmasina gore ayarlardim hih
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: bana yaptın zaten arabasnın anahtarını aır atardım sonrada onu öldururdum hıhh Genişletmek için tıkla ... bana yaptın derken
pelın_' Alıntı: bana yaptın zaten arabasnın anahtarını aır atardım sonrada onu öldururdum hıhh Genişletmek için tıkla ... bana yaptın derken
pelın_ ya bıraz oncekı parçaladıgın bendım onu dıyorum nese öldurmezdım ya kurtulma cabası verırdık beraber yada ölmeyı beklerdık sanırım
ya bıraz oncekı parçaladıgın bendım onu dıyorum nese öldurmezdım ya kurtulma cabası verırdık beraber yada ölmeyı beklerdık sanırım
PrınceOfPersia Üye hadi ya ben senimi parcaladim hic dikkat etmemisim ben bayanlara daha canice davraniyorum normalde tuhh
hadi ya ben senimi parcaladim hic dikkat etmemisim ben bayanlara daha canice davraniyorum normalde tuhh
__xXx__ Üye yok canım ben seni değil prince of persiayi parçalıyordum ----------Eklendi @ 01:12:05 ---------- Yazıldı @ 01:11:32 ---------- bi dakika ya kim kimi parçalıyor benim aklım karıştı
yok canım ben seni değil prince of persiayi parçalıyordum ----------Eklendi @ 01:12:05 ---------- Yazıldı @ 01:11:32 ---------- bi dakika ya kim kimi parçalıyor benim aklım karıştı
__xXx__ Üye amaç aksiyon yaşamak bu gece yollarda değilim ondan bu gecelik idare edin ----------Eklendi @ 01:16:06 ---------- Yazıldı @ 01:15:22 ---------- bir dakika pelin şimdi söyle sen kimin arabasının anahtarını atıyorsun
amaç aksiyon yaşamak bu gece yollarda değilim ondan bu gecelik idare edin ----------Eklendi @ 01:16:06 ---------- Yazıldı @ 01:15:22 ---------- bir dakika pelin şimdi söyle sen kimin arabasının anahtarını atıyorsun
pelın_ PrınceOfPersia' Alıntı: bende benm sandim Genişletmek için tıkla ... senınde olur arabanvarsa haha sonrada sana yemek buldurmaya yollardım acıktım yahu adada
PrınceOfPersia' Alıntı: bende benm sandim Genişletmek için tıkla ... senınde olur arabanvarsa haha sonrada sana yemek buldurmaya yollardım acıktım yahu adada
PrınceOfPersia Üye pelın_' Alıntı: senınde olur arabanvarsa haha sonrada sana yemek buldurmaya yollardım acıktım yahu adada Genişletmek için tıkla ... ozmn bende onceki yorumlardaki c4 planini devreye alirdim
pelın_' Alıntı: senınde olur arabanvarsa haha sonrada sana yemek buldurmaya yollardım acıktım yahu adada Genişletmek için tıkla ... ozmn bende onceki yorumlardaki c4 planini devreye alirdim