tam adamı geldi başlayalım önce derisini yüzer kıza tırnaklattırır sonra bir güzel tuz+limon+ekşi ne bulursam üstüne döker sonra baltayla kafasını kopartır saçlarını yakar kafasının altına koyar(kan son kez beyninden geçiceği için gözlerini açabilir) ölü bedenini ona son kez gösterir ve denize atarım(ölüde olsa)
tam adamı geldi başlayalım önce derisini yüzer kıza tırnaklattırır sonra bir güzel tuz+limon+ekşi ne bulursam üstüne döker sonra baltayla kafasını kopartır saçlarını yakar kafasının altına koyar(kan son kez beyninden geçiceği için gözlerini açabilir) ölü bedenini ona son kez gösterir ve denize atarım(ölüde olsa)
ben ne yapardım biliyonmu ilk önce sana kafa göz dalardım alırdım arabaya götürüdüm bizim meşhur mahsene bağırsanda zırlasanda kimse seni duyamaz en sevdiğim şey zincir vurarak işkenceye başlamak kemiklerin kırılana kadar seni zincirle döverdim. sonra suratına yaralar açar kısa süreliğine boğulacak şekilde tuzlu suya daldırırdım kafanı. vücudunda delikler açar kafanı sürekli çakmakla ateşe verirdim ve de en sevdiklerimden biri daha kızarmış yağı kafandan aşağı boşaltır ölümünü izlerdim
İkinizi aynı yatakta gördükten sonra bir daha ne işim olsun ki o yosm.yla, seni öldürsem nolcak kaldırsam nolcak kız olmuş k.hpe yanındaki desen al birini vur ötekine..
Ahiretimi sizin gibi kirli insanlar için feda etmeye değmez..
Allahınızdan bulun der çıkarım...
İkinizi aynı yatakta gördükten sonra bir daha ne işim olsun ki o yosm.yla, seni öldürsem nolcak kaldırsam nolcak kız olmuş k.hpe yanındaki desen al birini vur ötekine.. Ahiretimi sizin gibi kirli insanlar için feda etmeye değmez.. Allahınızdan bulun der çıkarım...