Üstteki Üyeyi Sevgilinle Yakaladın Naparsın :) ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Sevgilimden şüphelenirdim

zaza

Üye
isa abi maşallah senden çok feci bi seri katil olurmuş bence sen bu işe başla hapishaneye gidersen kızgın yağda pişmiş insan kolu getiririm
gel istersen denerken görürsün bak nasıl seri katil olunuyor suç ortağım ama cehennemede hazırlan tamammı

Revengeful

Emekli Yönetici
Levyeyi alıp kafasına kafasına !!!

sevgilim yok ama olsaydı bişey yapmazdım en azında isa abi yamuk yapmazdı heralde yapmaz heralde

zaza

Üye
sevgilim yok ama olsaydı bişey yapmazdım en azında isa abi yamuk yapmazdı heralde yapmaz heralde
benim ne yamuğumu gördün bilmeyen biri beni kızlarla haşır neşir sanacak sapığa çıkartacan ismimi

zaza

Üye
işkence yaparım mahsende

Revengeful

Emekli Yönetici
Bülent Ersoy la onu ikisini çıplak halde bir odada yalnız bırakırım.

.BlueTR

Üye
yurt dışında olduğu için Mert'İn yurt dışında işi olmaz

--------------- Ekleme ---------------

Bülent Ersoy la onu ikisini çıplak halde bir odada yalnız bırakırım.
ha bide bende foto çekip gazeteye nete heryere koyardım

ya vay arkadaş her zaman da sen denk geliyorsun barlazz43 git başka birinin kız arkadaşıyla başka birine yakalan bıkmadınmı bana yakalanmaktan
bi de revengeful o nası bişey öyle o nasıl bir yaratık öyle ya pikacunun ilkel versiyonumudur nedir sosal lağım fareleri gibi dana kadar olmuş adamı yer valla

zaza

Üye
kulaklarında duvara çiviler üstüne benzin döker yakardım eğer ölmezse vücudunda parçalar kopartırdım acı çeksin diyede açılmış yaraların üstüne tuzlu su dökerdim

zaza

Üye
bişey olmaz melek yaparım niye yapmıyyayım insan değilmiyim herşey beklenir benden

zaza

Üye
çözecez inşalla bu sıkkınlığı

Kız kıza yine kimin dedikodusunu yapıyorsunuz derdim ne yapayım