SHS Üye __xXx__' Alıntı: orda millet denize mi işiyo direk malta adasına Genişletmek için tıkla ... onu bigün paylaşırım ayrı bi konuda ümit burnuna
__xXx__' Alıntı: orda millet denize mi işiyo direk malta adasına Genişletmek için tıkla ... onu bigün paylaşırım ayrı bi konuda ümit burnuna
devran_34 Üye kılıçları bileyin pyrrhos91 i şavasa yolluyoruz kumarhaneye git zengin olmadan gelme (kıbrıs )
devran_34 Üye pyrrhos91' Alıntı: zaten savaşıyoruz hayatla (offf offf) seni köyüne gönderiyorum Genişletmek için tıkla ... hadi ama yapma bunu bana dünyada gezecek görecek o kadar yer varken __xXx__ seni uzay boşluğuna bırakıp kacıyorum sen orada yaşa
pyrrhos91' Alıntı: zaten savaşıyoruz hayatla (offf offf) seni köyüne gönderiyorum Genişletmek için tıkla ... hadi ama yapma bunu bana dünyada gezecek görecek o kadar yer varken __xXx__ seni uzay boşluğuna bırakıp kacıyorum sen orada yaşa
__xXx__ Üye devran_34' Alıntı: hadi ama yapma bunu bana dünyada gezecek görecek o kadar yer varken __xXx__ seni uzay boşluğuna bırakıp kacıyorum sen orada yaşa Genişletmek için tıkla ... bende seni bülent ersoyun evine yolluyorum takılırsınız beraber
devran_34' Alıntı: hadi ama yapma bunu bana dünyada gezecek görecek o kadar yer varken __xXx__ seni uzay boşluğuna bırakıp kacıyorum sen orada yaşa Genişletmek için tıkla ... bende seni bülent ersoyun evine yolluyorum takılırsınız beraber
coldman41 Üye __xXx__' Alıntı: bende seni bülent ersoyun evine yolluyorum takılırsınız beraber Genişletmek için tıkla ... beni mi devran_34 ü mü?
__xXx__' Alıntı: bende seni bülent ersoyun evine yolluyorum takılırsınız beraber Genişletmek için tıkla ... beni mi devran_34 ü mü?
__xXx__ Üye coldman41' Alıntı: beni mi devran_34 ü mü? Genişletmek için tıkla ... yok yahu seni neden yollayayım devran 34 ü
coldman41' Alıntı: beni mi devran_34 ü mü? Genişletmek için tıkla ... yok yahu seni neden yollayayım devran 34 ü