av:5 im:4 önceki daha güzeldi:)
Nazy Üye FirstClasss' Alıntı: 9 Genişletmek için tıkla ... av:8 im:4 sağol 9 verdin ama oylamada bana oy verrsen hiç fena olmazdı
FirstClasss' Alıntı: 9 Genişletmek için tıkla ... av:8 im:4 sağol 9 verdin ama oylamada bana oy verrsen hiç fena olmazdı
Nazy Üye FirstClasss' Alıntı: oylama? Genişletmek için tıkla ... bak burda 6. Avatar Yarışması OYLAMA !
FirstClasss Üye tamam sana verdim kimse duymasın --------------- Ekleme --------------- sen nerden çıktın nazye verdim oyumu ama
tamam sana verdim kimse duymasın --------------- Ekleme --------------- sen nerden çıktın nazye verdim oyumu ama
Nazy Üye FirstClasss' Alıntı: tamam sana verdim kimse duymasın --------------- Ekleme --------------- sen nerden çıktın nazye verdim oyumu ama Genişletmek için tıkla ... çok sağol elif bu iyiliğini hiçbir zaman unutmıcam söz varmı benden bir isteğin???
FirstClasss' Alıntı: tamam sana verdim kimse duymasın --------------- Ekleme --------------- sen nerden çıktın nazye verdim oyumu ama Genişletmek için tıkla ... çok sağol elif bu iyiliğini hiçbir zaman unutmıcam söz varmı benden bir isteğin???