Üstteki Üyenin Avatar & İmzasına 10 Üzerinden Kaç Puan Verirdin???

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
sağol sen demessen gitmezdim ..
sende olmasan.. bittik forumun kahramanı..

greenmile

greenmile

Üye
benimle ne sorunun var bilmiyorum ama sorunun varsa bana salça olmayacaksın sürekli aynı tarz hareketleri tekrarlıyorsun

Necmati

Necmati

Üye
sorunu olan sensin galiba her seferinde bana laf atmalr sataşmalar olmuyor yanii..
benden büyksün hürmet ettim ama bir yere kadar..!

cptalperen

cptalperen

Üye
sakin ol necmi.

Burak

Üye
9-9

greenmile

greenmile

Üye
Necmati™;3025433' Alıntı:
sorunu olan sensin galiba her seferinde bana laf atmalr sataşmalar olmuyor yanii..
benden büyksün hürmet ettim ama bir yere kadar..!

sen konulardaki karşılıklı konuşmalarımızı incele kimin inceden inceye laf attığı belli olur.Oyun olan ayar konusunda bile oyunu ciddiye dönüştüren sensin

cptalperen

cptalperen

Üye

sen konulardaki karşılıklı konuşmalarımızı incele kimin inceden inceye laf attığı belli olur.Oyun olan ayar konusunda bile oyunu ciddiye dönüştüren sensin

oyunlarında bi sınırı var ama

Necmati

Necmati

Üye
Eğer Öyle Düşünüyosan Gözlük tak ..
Bir dahada benle muhattap olma..

greenmile

greenmile

Üye
Necmati™;3025691' Alıntı:
Eğer Öyle Düşünüyosan Gözlük tak ..
Bir dahada benle muhattap olma..

düşünmekle yazmak arasında fark vardır ayırt edemiyorsun galiba,ben okumakta zorlanmıyorum çok şükür ama sen yazdığını iştirak edemiyorsan yapacak birşey yok.Ayrıca senin neyinle muhattap olacağım biraz düşünürsen sen çıkıyorsun her yerden zırt pırt.Neyse uğraşamam seninle kardeş

Necmati

Necmati

Üye
düşünmekle yazmak arasında fark vardır ayırt edemiyorsun galiba,ben okumakta zorlanmıyorum çok şükür ama sen yazdığını iştirak edemiyorsan yapacak birşey yok.Ayrıca senin neyinle muhattap olacağım biraz düşünürsen sen çıkıyorsun her yerden zırt pırt.Neyse uğraşamam seninle kardeş
Bizim Burda nederler bilirmisn Tınnn ....

batuone

Üye
9-10 :oke:

s@hr@

s@hr@

Üye
8-10

aRdiLê

aRdiLê

Üye
4-5

batuone