10 2
Tuba Üye Necmati™;2960950' Alıntı: anlayan anlar.. 2 bu kadın kim yaa.. 5 idare eder.. Genişletmek için tıkla ... anladık zaten anlanmayacak bişey değil imzan sen benim neyle uğraştığımı bilmiyon heralde aa avatardaki bendim Necmi
Necmati™;2960950' Alıntı: anlayan anlar.. 2 bu kadın kim yaa.. 5 idare eder.. Genişletmek için tıkla ... anladık zaten anlanmayacak bişey değil imzan sen benim neyle uğraştığımı bilmiyon heralde aa avatardaki bendim Necmi
Tuba Üye Necmati™;2960969' Alıntı: inanmam ki sen olduğuna sen birkere hiç resmini koymuyosun ne işiymiş seninki ... Genişletmek için tıkla ... evet doğru avatardaki Nancy Ajram teller ile ilgim olduğunu bilmiyosun çabuk unutuyorsun
Necmati™;2960969' Alıntı: inanmam ki sen olduğuna sen birkere hiç resmini koymuyosun ne işiymiş seninki ... Genişletmek için tıkla ... evet doğru avatardaki Nancy Ajram teller ile ilgim olduğunu bilmiyosun çabuk unutuyorsun
Necmati Üye benimle uğraşanlarla uğraşmakta benim hoşuma gidiyor neymiş jailbreak profilden anlat kızmasınlar bize.. ama hemen ynetten bakmak yok..
benimle uğraşanlarla uğraşmakta benim hoşuma gidiyor neymiş jailbreak profilden anlat kızmasınlar bize.. ama hemen ynetten bakmak yok..
DSJSPextes Üye endometozon' Alıntı: 0 0 Genişletmek için tıkla ... daha demin 9-8 veriyordun vay bee -5-(-1)