Üstteki Üyele Laf At

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Sen benim kim olduğumu biliyor musun :pro:

pelın_

sen kımsın ya

Kingmortall

Kingmortall

Üye
öretmenime laf yoookk :yuru

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Sonunu düşünen kahraman olamaz yiğeeen :megafon:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
intelimizle oynama laynn:ehe

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
bir daha o gulusu yapasan cizerim seni blue

Mert

Mert

Üye
Yavaş çiz:pro:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
senimi dinlecek

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm! ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
atın şunu dışarııı :naughty::naughty:

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
ultrayer6 benim özel konuğum atamazsın onu dışarı, TUĞ sen git google a dava aç bu resim için

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
olum ne ayaksın lan sen... ;)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Dampierre seni garayaratıq'a bırakıyorum

technoshark

technoshark

Üye
LaF ! (:

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda işin ne, git denize köpekbalığı arkadaşlarınla takıl, dikkat et LG optimus'unu kaptırma

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
vampirmisin olum :D

technoshark

technoshark

Üye
@ nicknamen bence mavtut olsa daha iyi. :P

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
avatarındaki resmini beğendim, özellikle burnunu

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nicke bak vampir bozuntusu gibi :D

nosferattu

Üye
benim ismimde tuğ ile bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt