eski üye olduğunu biliyorum
minoo Üye Mert : kıyamadım --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: sözüme inanmadığını Genişletmek için tıkla ... benim inanmamam silmeni mi gerektiriyormuş? hıı anladım.
Mert : kıyamadım --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: sözüme inanmadığını Genişletmek için tıkla ... benim inanmamam silmeni mi gerektiriyormuş? hıı anladım.
endometozon Üye minoo' Alıntı: Mert : kıyamadım --------------- Ekleme --------------- benim inanmamam silmeni mi gerektiriyormuş? hıı anladım. Genişletmek için tıkla ... bana ınanmayan benım hayatımda olamaz
minoo' Alıntı: Mert : kıyamadım --------------- Ekleme --------------- benim inanmamam silmeni mi gerektiriyormuş? hıı anladım. Genişletmek için tıkla ... bana ınanmayan benım hayatımda olamaz
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: vaay şimdi böyle mi olduk Genişletmek için tıkla ... Kimsenin acımasını istemem Yürekten verseydin keske
minoo' Alıntı: vaay şimdi böyle mi olduk Genişletmek için tıkla ... Kimsenin acımasını istemem Yürekten verseydin keske