tatlı :D
jejep Üye CoDeYs' Alıntı: emo sevmiyor Genişletmek için tıkla ... benim neyi sevip sevmediğimi biliyor
CoDeYs Üye jejep' Alıntı: benim neyi sevip sevmediğimi biliyor Genişletmek için tıkla ... tahmın yapmayı sevdigimi bilmemesi
jejep' Alıntı: benim neyi sevip sevmediğimi biliyor Genişletmek için tıkla ... tahmın yapmayı sevdigimi bilmemesi
jejep Üye Hakkında çok şey biliyormuşum --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: tahmın yapmayı sevdigimi bilmemesi Genişletmek için tıkla ... listende 6 kisi ekli olduğunu biliyorum
Hakkında çok şey biliyormuşum --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: tahmın yapmayı sevdigimi bilmemesi Genişletmek için tıkla ... listende 6 kisi ekli olduğunu biliyorum
jejep Üye Aynı şehirde yaşadığımızı --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: sevdayı çok sevdiğini Genişletmek için tıkla ... 10 dk önce aklımdan geçmişti biri yazar sevdayı çok seviyor diye
Aynı şehirde yaşadığımızı --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: sevdayı çok sevdiğini Genişletmek için tıkla ... 10 dk önce aklımdan geçmişti biri yazar sevdayı çok seviyor diye