ben cikiyom benimde guzularim vaar onlara biseyler hazirlayacamm
mele$ip durulaaa
meeeeeeeeeeeeeeeeeee
guzusu vaar
olceem simdii![]()
Bambaşka bişey işte seninde olunca anlarsın![]()
gunde yuz defa opuyorumdur biride senin olsunhepsini öp benim için ablacım![]()

ben benim guzulara hep guzularim dedigim için, herkesin yavrusuna guzusu dyorum veyaa sevdigim karde$lerime falanda guzucum ,guzu nassin falan da diyorum GUZU bide OLAR lafi bana ait cok kullandigim laflardir oylee i$tee guzucum beeBeni sen yanlış yönlendirdin , şimdide gülüyosun .
--------------- Ekleme ---------------
İnşallah .
ama dun oldurdun beni gulmekten sagol guzucum 
ne diyon ismaiil guzun nasilkANISINA GÜVENMEMESİ GEREKYİTĞİNİ

ben benim guzulara hep guzularim dedigim için, herkesin yavrusuna guzusu dyorum veyaa sevdigim karde$lerime falanda guzucum ,guzu nassin falan da diyorum GUZU bide OLAR lafi bana ait cok kullandigim laflardir oylee i$tee guzucum beeama dun oldurdun beni gulmekten sagol guzucum
![]()

bide su avatarini degi$tirsen pek guzel olacakNedemek guzum![]()
Sağolo Huriş'im takılıyoru işte ramazan dolayısı ile sessiz sedasız devam ediyoruz baklım.Guzu iyi yaa goç goç maşşAllah.ben hastayım bu sıra grip falan oldum yanaşmıyorum elemana.oda yürüteçle koşturuyo peşimdenne diyon ismaiil guzun nasil![]()

oyy oyy ma$allah gecmi$ olsun sanadaSağolo Huriş'im takılıyoru işte ramazan dolayısı ile sessiz sedasız devam ediyoruz baklım.Guzu iyi yaa goç goç maşşAllah.ben hastayım bu sıra grip falan oldum yanaşmıyorum elemana.oda yürüteçle koşturuyo peşimden
bööle yane![]()