Tanımıyorum ama ... bu konuyu sevdiğini :)
Onur Saka Üye Paranoya' Alıntı: Benim sevdiğim telefonu sevenin sevdiği telefonu sevmediğini . Genişletmek için tıkla ...
Paranoya' Alıntı: Benim sevdiğim telefonu sevenin sevdiği telefonu sevmediğini . Genişletmek için tıkla ...
Paranoya Üye Hacı aynı anda yazdık o yüzden öyle oldu Yoksa telefonu kullanıpta sevmemek olmaz kanımca
SAINT1 Üye Paranoya' Alıntı: Benim sevdiğim telefonu sevenin sevdiği telefonu sevmediğini . Genişletmek için tıkla ... Mantuklu Telefonunuda kendinide sevdiğim şahsiyet.
Paranoya' Alıntı: Benim sevdiğim telefonu sevenin sevdiği telefonu sevmediğini . Genişletmek için tıkla ... Mantuklu Telefonunuda kendinide sevdiğim şahsiyet.
Paranoya Üye SAINT1' Alıntı: Mantuklu Telefonunuda kendinide sevdiğim şahsiyet. Genişletmek için tıkla ... Yazdıkları için Teşekkür ettiğim harika kişilik
SAINT1' Alıntı: Mantuklu Telefonunuda kendinide sevdiğim şahsiyet. Genişletmek için tıkla ... Yazdıkları için Teşekkür ettiğim harika kişilik
SAINT1 Üye Teşekkürünü kabul edip bir ayna gibi kendisine wi-fi'den daha hızlı geri ilettiğim sevilesi samsung'da uzmanlaşası kişilik.
Teşekkürünü kabul edip bir ayna gibi kendisine wi-fi'den daha hızlı geri ilettiğim sevilesi samsung'da uzmanlaşası kişilik.