üstteki üye forumda neyi ile ünlü?

Sponsorlu Bağlantılar

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
akü düşmanı olmasıyla:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Düzeltiyorum Yedikten Sonra Bayılmasıyla :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
tatlı ısmarlayacağım diyip ayıltmasıyla...:)

CEREN

CEREN

Üye
içtenliği ve samimiyetliği ile:op:
uzun oldu yaw:D:D:D:D

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
int.cafe mi buldun....:)
maxisiz ve balkonsuz evde duramamasıyla:)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin ona psikopat, ruh hastası diye takılmasıyla, adına konu açılıp takılma olayının abartılması hatta o konuda kavgalar çıkmasıyla, herkesin arkasından dedikodular yapmasıyla... Kısacası maxicep'in yere bakan fırtınalar koparan üyesi olmasıyla... :)

herşey tamamda "herkesin arkasından dedikodular yapmasıyla... " bu yok yaaa :vur nerden çıkardınn :pro:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
herşey tamamda "herkesin arkasından dedikodular yapmasıyla... " bu yok yaaa :vur nerden çıkardınn :pro:

Bazen gidiyorsun maxicep'ten, uzaklaşıyorsun... Aradan bir süre geçince dönüyorsun bir de bakmışsın ki sen yokken neler neler konuşulmuş... Olmadığın ortamda arkandan konuşulması anlamında kullandım, çok kötü bir anlamda kullanmamıştım...

--------------- Ekleme ---------------

Seli de en sevilen üyelerden biri olmasıyla...

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Bazen gidiyorsun maxicep'ten, uzaklaşıyorsun... Aradan bir süre geçince dönüyorsun bir de bakmışsın ki sen yokken neler neler konuşulmuş... Olmadığın ortamda arkandan konuşulması anlamında kullandım, çok kötü bir anlamda kullanmamıştım...

"herkesin arkasından dedikodular yapmasıyla..." bu cümle iki şekildede anlaşılabilir ben bnm dedikodu yaptığım anlamında anladım yanlış anlamışım haklısın bilmiyorum ya çok seviliyorum yada çok nefret edilen bir üyeyim :(

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
beni seven insanların hepsi hatta daha fazla insanın senide sevmasiyle

Pure Life

Pure Life

Üye
tatlılıyla

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"herkesin arkasından dedikodular yapmasıyla..." bu cümle iki şekildede anlaşılabilir ben bnm dedikodu yaptığım anlamında anladım yanlış anlamışım haklısın bilmiyorum ya çok seviliyorum yada çok nefret edilen bir üyeyim :(

İnsan sevdiğiyle uğraşır! :) Gördüğüm kadarıyla o kadar çok sevenin var ki, hepsi aynı anda senin için ikinci bir can dileseler, Tanrı bile bu kadar duaya dayanamaz, iki yüz yıl yaşarsın... :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Dj Airmax™;998807' Alıntı:

Nickini değiştirmesiyle...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bilgileriyle herkesi aydınlatmaya çalışmasıyla

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
:) bende onları çok seviyorum

seli bnmm ablacımmm bnde onu cici kardeşi :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sevgisiyle herkesi sarmalamaya çalışmasıyla... ( seli içindi :) )

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Pure Life

Pure Life

Üye
espırı anlayısıyla

Üst Alt