Açtığı Konuda Kuruyup Kalmasıyla :kop: :hmmm Anlamadım pek...
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: Açtığı Konuda Kuruyup Kalmasıyla Genişletmek için tıkla ... Anlamadım pek...
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: Açtığın Konuda Diyorum Cevapsız Kalmasıyla.. Genişletmek için tıkla ... Alacaksın cevabını evladım! Ama şimdi gitmem lazım!.. O yüzden çıtır çerez mesajlar atıyorum... Sana uzun uzun döşeyeceğim! Yazı yani... Ölmeye meraklılığıyla...
MSinaL' Alıntı: Açtığın Konuda Diyorum Cevapsız Kalmasıyla.. Genişletmek için tıkla ... Alacaksın cevabını evladım! Ama şimdi gitmem lazım!.. O yüzden çıtır çerez mesajlar atıyorum... Sana uzun uzun döşeyeceğim! Yazı yani... Ölmeye meraklılığıyla...
Salihyet Üye harbi ya, oylama ne alemde bi bakalım dediğim gibi, dosdoğru biri, bi yamuğunu görmedim..
grafikseli 84 Üye DiaBLoS™;1001802' Alıntı: mesaj sayısıyla Genişletmek için tıkla ... harbiden ya o ne öyle....maşallah allah artırsın....
DiaBLoS™;1001802' Alıntı: mesaj sayısıyla Genişletmek için tıkla ... harbiden ya o ne öyle....maşallah allah artırsın....