yav he kızma şaka yaptım Tanımıyorum kardeşim aaa zorla mı :D
The Shadow Üye -Heisenberg-' Alıntı: yav he kızma şaka yaptım Genişletmek için tıkla ... Tanımıyorum kardeşim aaa zorla mı
-Heisenberg-' Alıntı: yav he kızma şaka yaptım Genişletmek için tıkla ... Tanımıyorum kardeşim aaa zorla mı
-Heisenberg- Üye The Shadow' Alıntı: Tanımıyorum kardeşim aaa zorla mı Genişletmek için tıkla ... tanıyon da tanımamazlığa vuruyon dimi gari
The Shadow' Alıntı: Tanımıyorum kardeşim aaa zorla mı Genişletmek için tıkla ... tanıyon da tanımamazlığa vuruyon dimi gari
The Shadow Üye -Heisenberg-' Alıntı: tanıyon da tanımamazlığa vuruyon dimi gari Genişletmek için tıkla ... Ya tanımıyom bas git
-Heisenberg-' Alıntı: tanıyon da tanımamazlığa vuruyon dimi gari Genişletmek için tıkla ... Ya tanımıyom bas git
Pikkaccu Üye Ben derselerle meşguldüm o sıralar foruma döndüğümde benden çok mesajın vardı şaşırmıştım bu kim diye bir daha da yetişemedim zaten Nicki raichu yapsam, evrimi anlar mı herkes
Ben derselerle meşguldüm o sıralar foruma döndüğümde benden çok mesajın vardı şaşırmıştım bu kim diye bir daha da yetişemedim zaten Nicki raichu yapsam, evrimi anlar mı herkes
mürteza16 Üye 1 ayda 6.000 mesaj yazdım. Kariyer rekorumu kırdım. Bana fark atanlara 10 kat fark attım. Anlamazlar.
1 ayda 6.000 mesaj yazdım. Kariyer rekorumu kırdım. Bana fark atanlara 10 kat fark attım. Anlamazlar.